AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ulgar dağı tünelinin en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.
Ardahan İle komşu İller arasında yapılan çift şeritli yollardan sonra İlçe ve en ücra köy yollarının bile sıcak asfaltla tanışması görsel şölene dönüştü. Son yıllarda yapılan köy yollarında incelemelerde bulunan Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Haydi köyümüze geri dönelim! Çağrısını sizlerin aracılığıyla gurbetteki vatandaşlarımıza bir kez daha yapmak istiyorum.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. MYK toplantısı devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Mahkeme basmanın Meclisi basmaktan farkı yok. Kabadayılık yaparak bir tavır ortaya koyulması son derece usulsüz, adapsız, öyle barbarca bir tavır olmuştur." dedi.
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu (35), aort damarının yırtılması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen program ile 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesini açıkladı.
İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat’ın Kıbrıs Gazisi abisi İsmail Polat hayatını kaybetti
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı ziyaret etti. Çelik, "Arabanın takla attığı ve daha sonra kayalara çarptığı çok ciddi bir kazaydı. Sayın başbakanımızın tabi ki sıkıntıları var tabi ki ciddi bir kaza atlattı ama fiziken giderek daha iyi bir şekilde, hafif yürüyüş yapabiliyor" dedi.
AK Parti, başörtüsü ile ilgili Anayasa değişikliği teklifini muhalefete götürmeye hazırlanıyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Fakıbabanın istifa haberini beğenmesi kafalar soru işareti oluşturdu
Türk Tabipler Birliği (TTB) ve HDP'nin "Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK'ya karşı kimyasal silah kullandı" iddiasına peş peşe tepkiler geldi.