"oldu/10/sondakika-haber/s/keywords/oldu" İLE İLGİLİ HABERLER

İşçiye en fazla zam yine Bursa Osmangazi’den
Bursa Osmangazi Belediyesi, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen işçilerin maaşına ek zam yaptı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın talimatıyla belediye işçilerine yapılan iyileştirme ile birlikte Osmangazi Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı, net 19 bin 500 TL oldu.
Şefkat ocağından asker ocağına
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve parçalanmış hayatları sıcak bir yuvada buluşturan Erkek Konuk Evi, bu kez hüznün değil mutluluğun adresi oldu. Asker eğlencesinin düzenlendiği Konuk Evi'nde, kalan misafirler davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi.
Edirne Keşanspor’un fikstürü belli oldu
Edirne'nin köklü takımlarından Keşanspor’un fikstürü belli oldu
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 46’sı tutuklandı.
Sakarya'dan yaşlılara ahde vefa
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Ekim Yaşlılar Günü gezi etkinliği, sıcak görüntülere sahne oldu.Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü organizasyonu ve YADEM koordinatörlüğünde gerçekleştirilen gezide, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Melen Botanik Vadisi ve Acarlar Longozu’na ziyaret gerçekleştirildi.
Meksikalı yıldız ilk haftanın en değerli oyuncusu oldu
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Meksikalı yıldızı Pako Cruz, kariyer rekoru kırdığı 35 sayılık performansı ve ürettiği 35 verimlilik puanı sonrasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilk haftanın en değerli oyuncusu oldu ve ilk haftanın en iyi 5’ine seçildi.
Hulusi Akar Kayserili gençlerle bir araya geldi
Önceki dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından işletilen Talas Gençlik Merkezi’nin misafiri oldu.
Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda Konya'ya TRT'den birincilik ödülü
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kudüs Çalışma Grubu, TRT tarafından düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda dijital yayıncılık kategorisinde internet sitesi alanında birincilik ödülünün sahibi oldu.
Muğla CHP'ye hukukçu başkan
CHP Muğla İl Kongresi’nde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ortopedi Uzmanı Dr. Osman Gürün’ün hakim olduğu listenin başkan adayı ve mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol kaybederken, kazanan CHP Marmaris İlçe Başkanıyken İl Başkanı seçilen Avukat Zekican Balcı oldu.
2022'de devlet açığı yükseldi!
Genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya oranı 2022 yılında yüzde 2,1 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılına ilişkin Devlet Hesaplar Raporu'nu yayımladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI