"manisa/ardahan-/s/keywords/manisa/ardahan-/471/s/keywords/manisa/ardahan-/s/keywords/manisa/ardahan-/471/80" İLE İLGİLİ HABERLER

Manisa Kırkağaç'ta 6 litre verimli sondaj
Manisa Kırkağaç'a bağlı Işıklar Mahallesi'nde daha verimli içme suyu ulaştırmak adına gerçekleştirdiği sondaj çalışmalarını tamamladı. Saniyede 6 litre verime sahip suya ulaşıldı.
Kula ve Selendili üreticilere zeytin hasat örtüsü
Kırsal kalkınmanın desteklenmesi üreticilerin girdi maliyetlerinin azaltılarak gelirlerinin artması için desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula ve Selendi ilçelerinde düzenlediği törenlerle Kula’da 210, Selendi ilçesinde 240 olmak üzere toplam 450 üreticiye zeytin toplama örtüsünü teslim etti.
Manisa Selendi'de alternatif yol için kamulaştırma
Manisa'nın Selendi ilçe merkezinde yol yapımı gerçekleştirilerek trafiğin daha da rahatlatılması amacıyla kamulaştırma çalışması başlatıldı.
Manisa'da çiftçi kadınların günü tarlada kutlandı
15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlulu çiftçi kadınları tarlalarında hasat yaparken ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, çiftçi kadınlara koruyucu ekipman içeren çanta ve sepet hediye etti.
Ardahan Milli Egemenlik Parkı’nda bulunan Atatürk büstünün yeri değiştiriliyor
Ardahan Milli Egemenlik Parkı’nda bulunan Atatürk büstünün yeri değiştiriliyor. Atatürk büstü park içerisinde bulunan daha geniş alana taşınacak
Ardahan‘da Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı
Ardahan Merkez Camisi ‘nde cuma namazının ardından İsrail'in saldırıları nedeniyle şehit edilen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Ardahan‘da soba satışlarında patlama yaşand
Havaların soğumasıyla birlikte Ardahan‘da soba satışlarında patlama yaşandı. Özelikle doğalgazın ulaşmadığı köylerde ısınma telaşı başladı
Tarzanlar potada Samsunspor'u devirdi
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Reeder Samsunspor’u baştan sona üstün oynadığı maçta 90-60’lık skorla farklı mağlup etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de karşılaşmayı tribünde takip etti.
Ardahan’ın en büyük rakip şehri de belli oldu.
Yapay zeka teknolojisi son zamanlarda Türkiye'deki şehirler arasındaki rekabeti belirleme olanağı sağladı. Bu analiz sonucunda, Ardahan’ın en büyük rakip şehri de belli oldu.
Manisa'da Turgutlu ve Ahmetlili zeytin üreticilerine destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde 210, Ahmetli ilçesinde 250 olmak üzere 460 üreticiye toplam bin 840 adet zeytin toplama örtüsü desteği sağladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI