"korona/51/s/keywords/korona/38/s/keywords/korona/51/s/keywords/korona" İLE İLGİLİ HABERLER

Trump Twitter'dan açıklama yaptı
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yayınladığı video mesajında, "Gayet iyi olduğumu düşünüyorum." ifadesini kullandı.
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Tillis Kovid-19'a yakalandı
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Thom Tillis, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını açıkladı.
Kim Jong-un'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump'a geçmiş olsun mesajı yolladı
Vakalar patladı... 24 saatte neredeyse 10 bin kişi!
Rusya'da yeni tip koronavirüs tespit edilenlerin sayısı 1 milyon 204 bin 502'ye, ölü sayısı 21 bin 251'e yükseldi.
Tahran'da 'sıkı kısıtlamalar uygulansın' çağrısı!
Tahran Koronavirüsle Mücadele Kurulu Başkanı Ali Rıza Zali, en az bir hafta süreliğine tüm eğitim öğretim faaliyetlerinin durdurulması ya da sıkı kısıtlamalara tabi tutulmasını, sosyal, kültürel ve dini toplantıların ertelenmesini ve birçok işletmenin de kapatılmasını istedi.
Bilanço ağırlaşıyor! 179 kişi hayatını kaybetti
İran'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 179 artarak 26 bin 746 oldu.
AB Liderler Zirvesi'nin ikinci gün oturumları başladı
Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderlerini Brüksel'de bir araya getiren AB Konseyi toplantısının ikinci gün oturumları başladı.
Trump kendini karantinaya aldı
ABD Başkanı Donald Trump, danışmanı Hope Hicks'in yeni tip corona virüse (covid-19) yakalanmasının ardından, kendisinin ve eşi Melania Trump'ın test sonuçlarını beklerken, karantina sürecine başlayacağını duyurdu.
ABD Başkanı Trump ve eşi koronavirüse yakalandı
ABD Başkanı Donald Trump danışmanının koronavirüse yakalanmasının ardından kendini karantinaya aldığını duyurmuştu. Trump yaptığı son açıklamada eşi ile birlikte yaptırdığı koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Trump, başkanlık yarışındaki rakibi Joe Biden ile, koronavirüse karşı "maske taktığı gerekçesiyle" dalga geçiyordu. Trump ve Biden 15 Ekim'de ikinci başkanlık tartışmasında karşı karşıya gelecekti.
Karantinaya rağmen vaka rekoru kırıldı!
İsrail'de uygulanan karantinaya rağmen son 24 saatte 8 bin 919 kişide daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesiyle, salgında şimdiye kadar görülen en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI