"kaza/13/kars-/s/keywords/kaza" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Korku dolu anlar! Kimsenin olmaması faciayı önledi
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde park halindeki inşaat malzemeleri yüklü hafif ticari araç el freninin boşalması neticesinde şarampole yuvarlandı. Ekipleri harekete geçiren kazada, araç içerisinde herhangi bir kişinin olmaması faciayı önledi.
Ardahan Haberi: Dereye uçan hafif ticari araçta ölen İrem, toprağa verildi
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hafif ticari aracın dereye uçtuğu kazada hayatını kaybeden İrem Çokbilir (21), son yolculuğuna uğurlandı.
Ardahan Haberi: İki üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olan sürücünün cezası belli oldu
Geçtiğimiz mayıs ayında iki üniversite öğrencisine çarparak ölümlerine sebep olan sürücü hakkında karar açıklandı. Uşak’ta görülen davada alkollü olduğu öğrenilen sürücü için 10 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Ardahan Haberi: Bayrampaşa’da hafif ticari araç kamyona çarptı
Bayrampaşa'da makas atarak ilerlediği iddia edilen hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyona çarptı. Kazada hafif ticari araç içerisindeki 2 kişi yaralandı.
Ardahan Haberi: Kars, Ardahan ve Iğdır yöresinin tanıtımı Kocaeli nde yapıldı.
Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı ile Kocaeli Serhat İlleri Kars, Ardahan, Iğdır Dayanışma Derneği'nin işbirliğinde düzenlenen kültür ve yöresel ürünler festivali başladı. Protokol üyeleri, siyasi partilerin katılımı ile yapılan görkemli açılışta Kars, Ardahan ve Iğdır yöresinin tanıtımı yapıldı.
Ardahan Haberi: Selim-Göle kara yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı
Kars'ın Selim ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasındaki yol, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı
Ardahan Haberi: Çıldır Gölü soğuk hava nedeniyle donmaya başladı
Kars-Ardahan sınırında yer alan 123 kilometrekare alana sahip Çıldır Gölü'nün yüzeyinde, bölgede etkili olan soğuk hava nedeniyle buz tabakaları oluştu
Ardahan Haberi: Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri etkinlikleri Bursa da başladı
8-11 Aralık günleri arasında yapılacak olan, Kars Ardahan Iğdır derneklerinin organize ettiği tanıtım günleri açılışı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Ardahan Haberi: Geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Ankara da İlgi Odağı oldu
Kars, Ardahan ve Iğdır’ın özelliklerinin güzelliklerinin ve yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenlenen açılış programı ile start aldı
Ardahan Haberi: Ataşehir’de kamyonun altında kalan vatandaş metrelerce sürüklendi
Ataşehir’de bir vatandaş, yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket eden kamyonun altında kaldı. Kamyon, yaşlı vatandaşı yerde metrelerce sürükledi. Kazada ağır yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaşanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI