"için/burclar/ilanlar" İLE İLGİLİ HABERLER

Mardin Artuklu zabıtası kantin denetiminde
Mardin Artuklu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafında 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin sağlığı için, kentteki okulların kantinlerinde denetim gerçekleştirildi.
Gaziantep GastroANTEP'e hazır
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde bu yıl ilk kez, iki festivali içerisinde barındıracak “GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’’ için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Manisa Kula'ya Büyükşehir'den 'kilit parke' desteği
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi arasında kilit parke ihtiyacının karşılanması için protokol imzalandı. Protokole göre yaklaşık 50 bin metrekare kilit parke taşı desteği sağlanacak.
Zorunlu karşılık oranına 'Merkez' ayarı!
6 ay vadeli Kur Korumalı Mevduat hesapları için Merkez Bankası zorunlu karşılıkları 10 puan artırarak yüzde 25’e çıkardı.
Nevşehir Sanayi Bölgesi'nde asfalt çalışması
Nevşehir Belediyesi tarafından Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt serimi için çalışmalar başladı.
HobiFest 2023 için geri sayım
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'HobiFest 2023' için geri sayım başladı
Ulaşımda sıkı denetim
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçları, ticari taksiler ve okul servilerinin denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım hizmetlerinden yararlanmaları için araçların; ruhsatı, ücret tarifeleri, yolcu sayıları ve evrakları denetlendi
Hat Eserleri Sergisi Özbekistan'da
İslam Medeniyetlerinin ortak çatısını sanatsal faaliyetlerle güçlendirmek ve İslam Sanatlarına gönül veren yeteneklere ulaşmak için dokuz yıldır devam eden Hat Eserleri Sergisi Gönül Coğrafyamızdan Özbekistan’a konuk oldu.
Ardahan'da 'İlköğretim Haftası' etkinliği düzenlendi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ardahan'ın eğitimdeki sorunlarını çözmek için destek vereceğini belirtti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI