"için/14/s/keywords/için/17/s/keywords/için/14/s/keywords/için" İLE İLGİLİ HABERLER

Çıldır ın Meryem Köyünden Azerbaycan a Gelin Almaya Gitti Mahsur Kaldı
Ardahan'dan gelin getirmek için Azerbaycan'a giden damat Türkay Türköz (32), amcasının oğlu Murat Türköz (42) ve eşi Aybeniz Türköz (35) corona virüs nedeniyle kapılar kapanınca mahsur kaldılar. Azeri eşi Şahnisa ile Türkiye'ye dönmek için Azerbaycan'da bekleyen Türkay Türköz, "Corona virüs mutluluğuma engel oldu" dedi.
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirdi
Kars Kafkas Üniversitesin de Kovid-19 tanı testleri yapılmaya başlandı
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 tanı testlerinin yapılması için yetkilendirildi.
Ardahan Ülkü Ocakları Askıda Ekmek Uygulaması Başlattı
Ardahan Ülkü Ocakları, Ardahan´da korona virüs salgını nedeniyle maddi zorluklar çeken aileler için askıda ekmek uygulaması başlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsle mücadelede yeni tedbirleri açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları son dakika olarak duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu gece itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz." dedi. Erdoğan, "Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz." ifadelerini kulandı. Öte yandan Erdoğan, yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takmasının zorunlu olduğunu bildirdi.
Ardahan da Sağlık çalışanları için günde 500 maske üretiyor
Ardahan'da sağlık çalışanları için koruyucu maske üretimine başlandı
Atalay Ardahan da STK'lar la Biraraya Geldi
Dünyayı etkisi altına alan koronaviüs salgını nedeniyle Ardahan’daki esnafın yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için STK Başkanları, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ile bir araya geldiler
İtalya Dışişleri Bakanı Maio: Türk halkına dayanışması için teşekkür ediyoruz
TSK'nın yardım uçağını karşılamaya gelen İtalya Dışişleri Bakanı Di Maio, “Bugünkü yardım bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na ve Türk halkına dayanışması için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başkan Demir, Çok Sevdiğin Ardahan'a Salgından sonra gel çağrısı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, coronavirüs salgınının yayılmaması için vatandaşlara, "Evde Kal Ardahan" çağrısında bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 aylık maaşımı bağışlayarak Milli Dayanışma Kampanyası'na başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada ," Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Kampanya için 7 aylık maaşımı bağışlıyorum." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI