"istanbul/9/dernekler-/s/s/keywords/istanbul" İLE İLGİLİ HABERLER

İhbara giden polis memuru şehit oldu
İstanbul Büyükçekmece'de ihbara giden ekibe açılan ateş sonucu polis memuru Cihat Ermiş şehit oldu.
Çekmeköy'den 'dayatma aday' istemiyoruz sesleri
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İstanbul Anadolu yakasının büyük ilçelerinden olan Çekmeköy’de siyasi partilere karşı dayatma aday istemiyoruz sesleri yükseldi.
Marmara Belediyeler Birliği gıdayı konuştu
Marmara Belediyeler Birliğinin düzenlediği gıda konulu MARUF23 toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz daha ucuz, sağlıklı ve taze ürünler yiyebilsin diye çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
İstanbul Üsküdar Belediyesi'nden Engelsiz Yaşam Merkezi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'un Üsküdar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.
İstanbul 2036 Olimpiyatları'nı istiyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) İstanbul’da bugün düzenleyeceği “Olimpiyat Komitesi Genel Kurulu” öncesinde düzenlenen “Gala Gecesi”nde konuştu.
Kocaeli kültürde İstanbul'u geçti
13. Kocaeli Kitap Fuarı muhteşem bir geceyle başladı. Programda konuşan fuarın onur konuğu Ümit Meriç, Kocaeli’nin kültür alanında İstanbul’u geçtiğini söyledi
İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Ankara'da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Manisa Tarzanları Galatasaray deplasmanında
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2’nci hafta maçında yarın saat 13.00’da Galatasaray Ekmas ile oynayacağı maç için İstanbul’a hareket etti.
Batı İstanbul'un en büyük kültür tesisi Beylikdüzü'nde
17 bin metrekarelik alanıyla İstanbul’un batı yakasındaki en büyük kültür tesisi olma özelliğini taşıyan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı.
Yurtta bugün hava nasıl olacak? Sis uyarısı
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri, Artvin’in ve Hatay'ın kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kıyılarının yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI