"istanbul/63/s/keywords/istanbul" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Depreme karşı hazırlık yapmak bizim için tercihten öte zorunluluktur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünkü programımızda imza, yıkım ve yapım dahil tüm aşamalarıyla İstanbul'da Yüzyılın Dönüşümü projemize start veriyoruz." dedi.
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu
Fırtına ve sağanak, İstanbul dahil birçok ilde hayatı felç etti. Gemiler karaya oturdu, tekneler alabora oldu, çatılar uçtu, yollar göle döndü. İstanbul, Kağıthane’de fırtınanın yıktığı direk kurye Muhammed Ela’nın ölümüne neden oldu.
İstanbul'da 17 kurşunlu pusu! Sabah saat 05.30'da korkunç suikast planı
Kağıthane’de otomobiliyle seyir halinde olduğu esnada 17 el ateş edilmesi sonucu başından vurularak ağır yaralanan 22 yaşındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 Hafta içi hava nasıl olacak? Meteoroloji'den uyarı!
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası hafta sonu tüm yurdu etkisi altına aldı. Meteoroloji ise yeni hafta için uyarı üstüne uyarıda bulundu. Marmara bölgesinde kar yağışı devam ederken, uzmanlar yarın için İstanbul dahil 23 kentte sarı alarm verdi. Çarşamba günü İstanbul için kuvvetli yağış konusunda uyardı. İşte beklenen hava durumu tahminleri…
Vatan Bilgisayarın kurucusu Ardahanlı İş insanı Nuri Vatan'ın hayatını kaybet
İstanbul Kars Ardahan Iğdır Vakfının Önceki dönem yönetim kurulu üyesi, Vatan Bilgisayarın kurucusu, koca çınar hayırsever iş insanı Nuri Vatan hayata veda etti.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemizin parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Trakzy ile Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji'den 10 ile sel uyarısı!
Meteoroloji Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla'nın batı kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağış, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, Ege kıyılarında hortum riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.
Tarihi resmi geçitte denizaltılar görünür oldu
Milli Savunma Bakanlığı, İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarındaki tarihi geçit tören anına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakanlık, paylaşımda, İstanbul Boğazı'ndan geçen denizaltıların farklı açılardan kayda alınan görüntülerine yer verdi.
Bu hatta günde 600 bin yolcu seyahat edecek
24 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Kayaşehir kesimi 2024 yılı Mart ayından önce, hattın geri kalan 7,5 kilometrelik kesimi ise Olimpiyatköy, Halkalı Stadı ve Halkalı İstasyonlarını da 2024 yılı sonunda açılması hedeflendi.
Maltepe Ardahanlılar Derneği 6. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir Cumhuriyet Kokteyli Düzenledi
Merkezi İstanbul Maltepede bulunan İstanbul Maltepe Ardahanlılar Derneği Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde kokteyl vererek kutladı. kutlamalara siyaset STK ve Ardahanlı üye ve çok sayıda davetli katıldı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI