"israil/erzurum-/iletisim/gunun-haberleri" İLE İLGİLİ HABERLER

 Azerbaycan ordusu duyurdu! İmha edildi...
Gelen son dakika haberine göre; Azerbaycan ordusunun cephe hattında Ermenistan'a ait insansız hava aracı (İHA) düşürdüğü bildirildi.
Mahallenin ortasında alev alev yandı! Balkondan izlediler...
Erzurum merkez Palandöken ilçesinde ot yüklü kamyon alev alev yandı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, otları boşaltarak su sıktı.
Dünyanın gözü burada! Rusya'dan Ayasofya misillemesi mi?
Gelen bir son dakika haberine göre; Azerbaycan-Ermenistan sınırında geçen haftadan beri devam eden çatışmalar gözlerin bu bölgeye çevrilmesine neden oldu. Ermenistan'ın Tovuz bölgesine yaptığı saldırılara Azerbaycan ordusu gecikmeden karşılık verdi. Bölgede yaşanan sıcak çatışmalarda Ermenistan sivilleri de hedef alırken Azerbaycan Ermenistan'a ait bir İHA'yı düşürdü. Bazı iddialar ise çıkan gerilimin Rusya'nın Ayasofya konusunda misilleme yapmasının sonucu olduğu yönünde... Azerbaycan ve Ermenistan arasında tansiyon yükselirken bölgede yaşanan gelişmeleri ve doğabilecek sonuçları uzmanlar değerlendirdi...
Rusya'da koronavirüs vaka sayısı 765 bini geçti
Rusya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 765 bin 437’ye, ölü sayısı 12 bin 247’ye çıktı.
Alman ordusu envanterindeki 60 bin mermi kayıp
Almanya'da ordu envanterinde bulunan farklı kalibrelerde yaklaşık 60 bin mermi kayıp olduğu konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
Ermenilerin atışlarına rağmen evlerini terk etmediler
Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki köylerde yaşayan Azerbaycanlılar, Ermenistan ordusunun saldırıları ve atışlarına rağmen evlerini terk etmiyor.
İran'ın düşürdüğü yolcu uçağının karakutusu Fransa'ya gönderildi!
İran, 8 Ocak'ta başkent Tahran'da füzeyle düşürülen Ukrayna'ya ait yolcu uçağının karakutusu incelenmek üzere Fransa'ya gönderildi.
Koronavirüste kritik eşik geçildi: 2 milyonu aştı!
Son dakika haberine göre, yeni tip koronavirüs salgınından en çok etkilenen ikinci ülke Brezilya'da Kovid-19 görülenlerin sayısı 2 milyonu aşarken, virüs nedeniyle son 24 saatte 1322 kişi hayatını kaybetti.
Teknoloji CEO'sunun başı ve uzuvları kesilmiş halde bulundu!
ABD'de, önde gelen bir teknoloji girişimcisi New York'taki dairesinde ölü bulundu. ABD medyası, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunduğunu duyurdu.
Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma yeniden alevlendi
Ermenistan ordusu, sınırdaki Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulundu, sivil yerleşim birimlerine ateş açtı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI