"iran" İLE İLGİLİ HABERLER

İran'da son 24 saatte corona virüsten 219 kişi öldü!
İran'da yeni tip coronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 219 artarak 14 bin 853'e yükseldi.
İran'dan ABD'ye yeni tehdit: Çok daha ağır intikam yolda
Gelen son dakika haberlerine göre; İran ile ABD arasında gerilim yine izrveye çıktı. İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, İranlı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesine karşılık ABD'ye "çok daha ağır intikam yoldadır." tehdidinde bulundu.
İran'da ikinci corona virüs dalgası! Yasaklandı
İran'da yeni tip corona virüs (Covid-19) ile mücadale kapsamında konferans, seminer ve her türlü toplantının yapılması yasaklandı.
İran'da corona nedeniyle bir günde 198 kişi hayatını kaybetti!
Gelen bir son dakika haberine göre, İran'da yeni tip coronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 198 artarak 13 bin 608'e yükseldi.
İran'dan Ayasofya'nın ibadete açılması hakkında ilk yorum
Gelen son dakika haberine göre; İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, Ayasofya'nın ibadete açılması kararından mutluluk duyduklarını söyledi.
 İran’da maske zorunluluğu getirildi
Son dakika haberine göre, corona virüsün (Covid–19) en çok etkili olduğu ülkelerden biri olan İran’da, salgınla mücadele kapsamında maske zorunluluğu getirildi. Vaka sayılarının yüksek olduğu bölgelerde ise kısıtlamaların yeniden uygulanmasına karar verildi.
İran'ın güneyinde 5,1 büyüklüğünde deprem
İran'ın güneyindeki Fars eyaletinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İran'da üst üste korkutan depremler
Gelen son dakika haberine göre; İran'ın güneyindeki Fars eyaletinde 5,7 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana geldi.
AB ülkelerini ABD'deki olaylara karşı sessiz kalmakla suçladı
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Avrupa Birliği (AB) ülkelerini ABD'nin Minneapolis kentinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren siyahi George Floyd için yapılan gösterilere karşı sessiz kalmakla suçladı.
İran’da korkutan deprem! Büyüklüğü...
İran'ın batısındaki İylam eyaletinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI