"hipermarket/magazin-/kullanici-girisi/gazete-arsivi" İLE İLGİLİ HABERLER

Milli Eğitim'den kritik değişiklik!
Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'de yayımlandı
Yüksel Ercan: Gazetelerin sahipleri gazeteci olmalı
13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda konuşan Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan, medyanın son dönemlerde büyük değişim gösterdiğine dikkati çekerek, medyada var olan olumsuzlukların ortadan kalması için gazete sahiplerinin gazeteci olması gerektiğine vurgu yaptı.
RTÜK üyelerinin seçmi Resmi Gazete'de
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda RTÜK üyelikleri için seçim yapıldı. Gizli oylamada Ebubekir Şahin, İlhan Taşçı ve Necdet İpekyüz RTÜK üyeliğine seçildi. Meclis'te alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kayseri Büyükşehir'dn asfaltta gece mesaisi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Talas Bulvarı’nın Kartal Kavşağı ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi girişi arasında bulunan günde yaklaşık 300 bin aracın kullandığı 2 bin 200 metrelik yan yolda asfalt çalışması başlattı.
BEBKA'dan 'Türk Patent ve Marka Kurumu'na
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yer alan Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığına, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliği görevini yürüten Prof. Dr. M. Zeki Durak atandı.
Afetzedelere kredi desteği Resmi Gazete'de
Olağanüstü Hal Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
BES'te kısmi ödeme dönemi
Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'nde kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Değişiklik ile katılımcılar sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Yönetmelik 6 ay sonra yürürlüğe girecek.
Gemi acentelik ücret tarifesi Resmi Gazete'de
Gemi Acentelik Hizmetleri Ücret Tarifesine İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı
Dönüşüm hesaplarında tarih koşulu değişti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulunda teknik değişikliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Gerçek kişiler, bankalarda mevcut olan altın ve döviz cinsinden mevduat ve katılım fonu hesaplarını TL'ye çevirebilecek.
DSİ’den AK Partili vekilin köyüne toplu kıyak!
Devlet Su İşleri (DSİ)’nin Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde toplulaştırma çalışması 2 Eylül tarihli Resmi Gazete'de yayımlanırken, karara ilçedeki çiftçilerin tepkisi gösterip toplulaştırma çalışmasını istemezken, tarımsal sulamanın yapıldığı ve AK Parti Bilecik Milletvekilinin köyü olan Bozcaarmut'un neden program dışı bırakıldığı sorusu gündem oldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI