"haliç/rss/firmalar/dunya-" İLE İLGİLİ HABERLER

AVM'de değil Avlu'da ucuz alışveriş!
Balıkesir'in Yükselen Yıldızı dünya markalarına ev sahipliği yapan Avlu Yaşam Merkezi’nde spor, mobilya, kadın, erkek ve çocuk giyim üzerine birçok mağaza; yeni kampanyalar, sezon sonu indirimleri ve fırsatlar sunuyor.
Bakan Özhaseki'den 'akıllı şehir' vurgusu
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ABD’de düzenlenen “Dünya Şehirler Günü ve Sıfır Atık Girişimi Programı Basın Bilgilendirme Toplantısında konuştu
UNESCO'dan yeni bir müjde daha! Anadolu'nun ahşap destekli camileri de listede
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, sosyal medya hesaplarından Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası ilan edildiği ve yeni bir müjdenin daha beklendiği paylaşımının ardından bugün Riyad’dan bir güzel haber daha geldi.
100. yılda Avrupalı Türkler Turgut Torunoğulları dedi
131 ülkeden 3000 dolayında diaspora delegenin katıldığı Dünya Türk İş Konseyi 10. Büyük kurultayı'na Türkiye den de 2 bin dolayında davetli katıldı.
Kocaeli Sessizler Derneği üyeleri İzmit'in konuğu oldu
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü, 19-25 Eylül Dünya İşitme Engelliler Haftası dolayısı ile Kocaeli Sessizler Derneği üyelerini Sarısı Gençlik Kampında ağırladı
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte 12 şehirden 75 sporcunun yarıştığı Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları’na katıldı.
Gordion Unesco'ya girdi
UNESCO Milli Komite Toplantısı sonrası Polatlı’da bulunan Gordion Antik Kenti, Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdırdı. Sosyal medya hesapları üzerinden müjdeyi paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara turizmini geleceğe taşıyacak, ekonomimize can verecek bu adımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gordion UNESCO 'Dünya Mirası' listesinde
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bir müjdemiz var!" diyerek Ankara'nın eşsiz kültür varlıklarından olan Gordion Antik Kenti'ni UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20. varlık olarak kaydettirdiklerini duyurdu.
Dağcılar Muratpaşa'da falezlerde temizlik yaptı
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde kentin doğa harikası falez sahil bandında, 10 kişilik dağcı ekibiyle temizlik yaptı
Dünya Temizlik Günü'nde sahilleri temizlediler
İklim, çevre ve doğa konusunda hassas çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde düzenlenen ‘Dünya Temizlik Günü’ dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Karaduvar sahilinde, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekiplerinin birçok gönüllüyle gerçekleştirdiği etkinlikte, sahil önemli miktarda çöpten arındırıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI