"haberler/224/yeni-uyelik/s/keywords/haberler/5/s/keywords/haberler/224/yeni-uyelik/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Ülkenin çıkarları evlilikten önce gelir’
Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, uzatmalı nişanlısı film yönetmeni Martin Bo Tengberg ile 18 Temmuz’da yapmayı planladığı düğününü ikinci kez erteledi.
Beyin hasarına yol açabilir
Hastanede Kovid-19 tedavisi gören ve durumu kritik olan 125 koronavirüs hastası üzerinde yapılan incelemede virüsün 10 hastanın 6’sında beyin hasarına neden olabileceği ortaya çıktı.
Kıyamet koptu! Gece yarısı duyurdular, koronavirüs...
Dünyanın ödünü koparan tsunami dalga dalga yayıldı, salgının tamamen kontrolden çıktığı gün 26 Haziran olarak kayıtlara geçti. Her şeyin alt üst olması altı gün sürdü.
Türkiye'den AB'ye: Güney Kıbrıs'la hiçbir şekilde masaya oturmayız
Güney Kıbrıs ziyaretinde Rumlarla Türkiye'yi bir araya getirmeyi öneren AB Yüksek Temsilcisi Borrel'e çok sert bir resmi resmi yanıt verildi.
İspanya'da corona virüs ölümleri sürüyor
İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle son bir haftada 13 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
İngiltere'de ölenlerin sayısı 43 bin 500'ü geçti
İngiltere'de yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı 43 bin 514'e yükseldi.
Koronavirüs aşısında son dakika! Resmi açıklama geldi...
Dünya Sağlık Örgütü, Astrazenaca'nın üzerinde çalıştığı koronavirüs aşısının muhtemelen dünyadaki en öncü aşı adayı olduğunu duyurdu.
Son dakika... İskoçya'da bıçaklı saldırı! Saldırgan vuruldu...
İskoçya'nın Glasgow kentinde 6 kişiyi bıçaklayan saldırganın vurularak öldürüldüğü açıklandı.
DSÖ'den kritik corona virüs açıklaması: 31,3 milyar dolara ihtiyaç var
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) liderliğindeki yeni tip corona virüs (covid-19) salgınıyla mücadele koalisyonu, gelecek 12 ay içinde Kovid-19 test, tedavi ve aşısı için 31,3 milyar dolara ihtiyacı duyulduğunu açıkladı.
Temsilciler Meclisi'nden Washington için tarihi onay
Gelen son dakika haberine göre; ABD Temsilciler Meclisi, başkent Washington'un eyalet sayılmasını öngören tasarıyı onayladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI