"haberler/22/js/ziyaretci-defteri/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Otobüs şoförü maske takmayan yolcuların saldırısına uğradı! Beyin ölümü...
Son dakika haberine göre, Fransa'da otobüs şoförü, maske takmayı reddeden yolcuların saldırısının ardından beyin ölümüne uğradı.
Yunanistan Başpiskoposu'ndan küstah 'Ayasofya' açıklaması
Gelen son dakika haberine göre; Yunanistan Başpiskoposu Ieronimos, Yunan televizyonunda Türkiye ile ilgili küstah sözlere imza attı.
İngiltere'den Suudilere Kaşıkçı yaptırımı
Gelen son dakika haberine göre; İngiltere, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesindeki rolleri nedeniyle aralarında dönemin Suudi Arabistan İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın danışmanı Abdullah el-Kahtani'nin de olduğu 20 kişiyi yaptırım listesine aldı.
Çin, Uygur Türklerine zorla doğum kontrolü ve kısırlaştırma yapmakla suçlandı
Milyonlarca Müslüman Uyguru kamplara hapseden Pekin yönetiminin uyguladığı yöntemler sonucunda, Şincan'daki nüfus artışında büyük düşüş görüldü. Dünyayı ayağa kaldıran raporu yazan Çinli akademisyen, zorla doğum kontrolünü 'Soykırım hedefli bir nüfus planının parçası' olarak tanımladı. ABD, Çin'den korkunç uygulamaları derhal sonlandırmasını istedi.
Erdoğan, yarın Putin ve Ruhani ile görüşecek
Türkiye, Rusya ve İran liderleri, Suriye'deki son durumu masaya yatıracak.
Fransa'nın başkenti Paris'te alarm
La Defence semtindeki bir alışveriş merkezinde silahlı bir adam olduğu yönündeki ihbar üzerine yüzlerce polis bölgeye geldi, kompleks tahliye edildi. Operasyonun sona erdiğini duyuran polis, şüpheli bir durum olmadığını açıkladı.
 Çavuşoğlu'dan Macron'a yanıt: Fransa darbeciyi destekliyor
Fransız liderin Türkiye'yi hedef alan sözlerine yanıt veren Dışişleri Bakanı, Paris yönetiminin yalnızca kendi çıkarları için çaba gösterdiğini söyledi.
 Avrupa Birliği ilan etti, Türkiye listede yok
Aralarında Gürcistan, Cezayir, Fas, Karadağ, Ruanda, Güney Kore, Tayland, Çin ve Tunus'un yer aldığı 15 ülkeye seyahat için yeşil ışık yakıldı. Seyahat yasağının kaldırılmadığı ülkeler arasında ise ABD, Brezilya, Rusya ve Türkiye var.
Trump çizgiyi aştı! Irkçı videoyu retweet edip sildi
Fanatik bir destekçisinin Twitter mesajını paylaşan yakın dönem ABD tarihinin en tartışmalı lideri, tepkiler gelince paylaşımını sildi.
Avusturya Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Viyana'da PKK'lı teröristlerin gösteri düzenlemesi üzerine Avrupa ülkesini uyaran Ankara, büyükelçiye uyarılarını iletecek.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI