"haberler/162/ziyaretci-defteri/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

ABD Türkiye'yi neden F-35 programından çıkardı? Nedeni İsrail mi?
Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump'a göre, dünyanın en gelişmiş savaş uçağı. Ondan iyisi yok. Ancak ABD'de "Müşterek taarruz uçağı program ofisi"nin hazırladığı rapor, F-35'in tasarım hatalarıyla dolu olduğunu ortaya koyuyor. ABD hava kuvvetlerine bağlı bir F-35a tipi savaş uçağının Florida’da düşmesinin ardından F-35'in tasarım hataları bir kez daha gündemde. Peki F-35 uçakları Trump'ın söylediği gibi dünyanın en iyisi mi? Yoksa veriler ortaya farklı bir tablo mu çıkarıyor?
Meksika'da deprem!
Meksika açıklarında meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, Mazatlan'a 150 kilometre mesaede. Yerel saatle 02.46'da gerçekleşen deprem, geniş bir alanı salladı.
 Pakistan'da yolcu uçağı düştü! Uçakta 107 kişi...
Karaçi kentindeki havalimanı yakınlarındaki evlerin üstüne çakılan uçakta, 107 kişi bulunuyordu. Karaçi Belediye başkanı açıklama yaparak düşen uçakta kurtulan olmadığını bildirdi.
İngiltere'de 351 ölüm daha
Covid-19'un en fazla can aldığı ikinci ülke olan İngiltere'de, ölenlerin sayısı son 24 saatte 351 artarak 36 bin 393'e yükseldi.
BM: Yemen'de sağlık sistemi fiilen çöktü
Uluslararası örgüt, iç savaş ülkesinin tamamına corona virüsün yayıldığını ve durumun aşırı kaygı verici olduğunu duyurdu.
Trump'ın kullandığı ilaçla ilgili şoke eden iddia
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni tip corona virüsten (covid-19) korunmak için kullanmaya başladığını açıkladığı "Hidroksiklorokin" isimli ilacın kalp hastalığı riskini artırdığı bildirildi.
'Küresel soruşturma acilen başlatılsın'
ABD Sağlık Bakan Yardımcısı Doktor Brett Giroir, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına ilişkin küresel soruşturmanın acilen başlatılması için Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) çağrıda bulundu.
Türkiye ile Rusya ortak corona virüs aşısı için görüşüyor
Türkiye ve Rusya, yeni tip corona virüs (covid-19) aşısı geliştirmek için ortak çalışma konusunda istişarelere başladı.
Şoke eden corona virüs açıklaması: 80 milyon çocuk...
Gelen son dakika haberlerine göre; Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Henrietta Fore, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle, 68 ülkede rutin aşı hizmetlerinin kesintiye uğramasından dolayı 1 yaş altı 80 milyon çocuğun risk altında olduğu uyarısında bulunarak "Kovid-19'un hızla çocuk hakları krizine dönüşen bir sağlık krizi olmasından korkuyoruz." dedi.
ABD'den Çin'in Hong Kong güvenlik yasasına sert tepki
ABD yönetimi, Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde hükümet karşıtı gruplarla mücadeleyi güçlendirmek için yeni güvenlik yasası çıkarma girişimine tepki gösterdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI