"haberi/23/s/keywords/haberi/41/s/keywords/haberi/23/s/keywords/haberi/190/s/keywords/haberi/23/s/keywords/haberi/41/s/keywords/haberi/23/s/keywords/haberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Bakan Soylu İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenlerin kimliklerini açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu patlamasında bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi. Soylu saldırıda vefat eden vatandaşların isimlerini açıkladı.
Ardahan Haberi: Gemiden okyanusa düşen ünlü iş insanı Dilek Ertek neden bulunamadı?
Cruise gemisiyle tatile çıkan iş insanı Dilek Ertek (71), 26 Ekim'de Tahiti yakınlarında okyanusa düşerek kayıplara karışmıştı. İş insanı hâlâ bulunamadı. Olay gizemini korurken, Ertek'e neden ulaşılamadığına ve gemi güvenliğine dair akıllara gelen soruları Prof. Dr. Serdar Kum ve Öğr. Gör. Volkan Fidan yanıtladı.
Ardahan Haberi: Etli çiğ köftede ‘salmonella’ tehlikesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Var, çiğ köftenin mikrobiyolojik açıdan insan sağlığına etkisini incelediği çalışmasında, salmonella ve kötü hijyen koşullarından kaynaklanan bağırsak kökenli bakteriler saptadıklarını açıkladı.
Ardahan Haberi: Bir yılda 250 bin kişiye kuduz tedavisi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde köpek ısırması sonrası kuduz tanısı konulan Mustafa Erçetin’in (10) ölümü, kuduz vakaları ile ilgili soruları beraberinde getirdi.
Ardahan Haberi: Kızımı kazayla nasıl alnından vurdun?’
Boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle öldüren sanık “Kazayla oldu” deyince, kayınvalidesi “Kes yalanı, tüfekle alından vurmak nasıl kaza olur” diye tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Kriminal, çevreyi kirletenlerin peşinde
Isparta’da ibadethane, mezarlık, park ve mesirelik gibi alanları kirletenler, parmak izinden tespit edilip haklarında işlem yapılacak.
Ardahan Haberi: İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı ile ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi.
Ardahan Haberi: Tuğba Özerk: Bizim meslekte evli kalmak zor
Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok" demişti. Özerk, evlilik açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Ardahan Haberi: Bir hafta önce aldı sadece 2 gün kullandı! Hırsızlar 30 saniyede çaldı
Gaziosmanpaşa’da, pazarcı esnafı Medeni Çiçek'in, bir hafta önce satın alındığı ve sadece iki gün kullandığı kamyonu çalındı.
Ardahan Haberi: Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI