"gazeyehaberi/siyaset-/kars-" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ata’nın huzurunda ‘Türkiye yüzyılı’ vurgusu
Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ne, “’En büyük eserim’ dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni 85 milyon olarak ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla geleceğe daha güçlü, daha itibarlı bir şekilde hazırlıyoruz” diye yazdı.
Ardahan Haberi: Lider siyasetinin gereğini yaptık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden açılmasına ilişkin, “Bu bir lider siyasetidir. Bu lider siyasetinin gereğini de Sayın Putin ile gerçekleştirdik” dedi. Erdoğan Rusya’nın Herson’dan çekilmesini de olumlu bulduğunu söyledi.
Ardahan Haberi: Beştepe’de sürpriz zirve
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün MHP lideri Devlet Bahçeli ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
Ardahan Haberi: Cemevi Başkanlığı resmen kuruldu
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kuruldu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'diplomatik başarı' vurgusu
21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
Ardahan Haberi: Sancaktepe’de  Kars, Ardahan ve Iğdır’a ait yöresel ürünler ve yöresel lezzetler tanıtıldı.
Sancaktepe'de Kars, Ardahan, Iğdır rüzgarı esti Kars, Ardahan ve Iğdır'a ait yöresel ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Sancaktepe'de düzenlenen etkinlik ile, Kars, Ardahan ve Iğdır'a ait yöresel ürünler ve yöresel lezzetler tanıtıldı.
Ardahan Haberi: Kars Ardahan Iğdır İzmir'de Tanıtılacak
Merkezi İzmir’de bulunan Ege Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekleri Federasyonu Bölge illerine sırasıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, 3-6 Kasım tarihleri arasında ilk defa yapılacak
Ardahan Haberi: Flake’in eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti 
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake’in eşi Cheryl Flake, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti.
Ardahan Haberi: Bakan Soylu'dan İzmir'de müze ziyareti
İzmir'deki Türkiye'nin ilk ve tek Bayrak Bilim ve Türk Bayrakları Müzesi'ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya müzede bulunan bir Türk bayrağı hediye edildi. Bakan Soylu, müze çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.
Ardahan Haberi: Ercan Ödül Ardahan ilinde görev yapan resmi veteriner hekimler ile buluştu
Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül Ardahan ilinde görev yapan resmi veteriner hekimler ile buluştu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI