"gazetehaberi/20/kose-yazarlari/sans-oyunlari/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Alman emniyetinde NSU şüphesi
Almanya’nın Hessen Eyalet Emniyet teşkilatı içinde ırkçı yapılanma olduğuna yönelik şüpheler güçleniyor.
İngiltere’de kritik Huawei kararı...
Dünyada 5G teknolojisi ve Çin merkezli firmaların bu alandaki etkin rollerine ilişkin tartışmalar sürerken, dün, İngiltere’den çok önemli bir karar çıktı. İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Oliver Dowden, Çinli Huawei şirketinin ekipmanlarının, 2027’ye kadar ülkenin 5G altyapısından çıkarılmasına karar verildiğini bildirdi.
İtidal çağrısı
Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışmalar devam ederken, BM, ABD ve Rusya’dan itidal çağrısı yapıldı. Çatışmalarda 7 Azerbaycan askeri hayatını kaybetti.
ABD karantinaya geri dönüyor!
Dünya genelinde koronavirüsten en fazla etkilenen ülke olan ABD’de kısıtlamaların esnetilmesinin ardından rekor vaka artışlarının yaşandığı Kaliforniya eyaletinde tekrar karantina uygulanacağı açıklandı.
Bir dizi beş ölüm
ABD’de ‘Glee’ dizisinin ünlü oyuncusu Naya Rivera’nın Piru Gölü’nde cesedi bulundu. Naya Rivera, “lanetli dizi” olarak anılan ‘Glee’nin ekibinden ölen 5’inci kişi oldu Polis, oyuncunun gölde oğlunu kurtardıktan sonra boğulduğunu tahmin ediyor
Ateşkes diğer tarafa bağlı!
Financial Times gazetesine konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Libya hükümetinin, Hafter’e bağlı güçler ülkedeki kilit bölgelerden çekilmesi halinde ateşkese razı olabileceğini söyledi
Ayasofya’yı düşünüyorum ve acı duyuyorum
Ayasofya’nın müzeden camiye dönüştürülmesi kararı sonrası Vatikan’dan ilk tepki geldi.
Esad yeniden PYD ile masaya oturdu
Rusya’nın garantörlüğünde terör örgütü PYD ile müzakerelere başlayan Suriye rejiminin, TSK’nın olası harekâtını öne sürerek örgütten taviz koparmaya çalıştığı iddia edildi.
Disney World 4 ay sonra açıldı
Koronavirüs salgını nedeniyle 4 aydır kapalı olan ABD’nin Florida eyaletindeki ünlü eğlence parkı Disney World, önceki gün ziyaretçilere tekrar açıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI