"gazetehaberi/118/yeni-uyelik/gunun-haberleri/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

TSK, Karabağ’da ateşkesi izleyecek
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Karabağ’da ateşkesi tesis etmek için kurulacak Barışı Koruma Merkezi’nde Rus askerleri ile birlikte görev alacak.
Ermenistan Yenildi Zafer Azerbaycan’ın
Azerbaycan, Dağlık Karabağ’da 27 Eylül’de başlayan çatışmalarda Ermenistan’ın yenilgiyi kabul etmesiyle zaferini ilan etti. Ateşkes anlaşması kapsamında Ermenistan, Ağdam, Kelbecer ve Laçın’ı teslim edecek, bölgede Türk ve Rus barış gücü görev yapacak
Mülteciler artık dönebilir
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriyeli milyonlarca mültecinin artık eve dönüş yaparak vatanlarını yeniden inşa etmeye başlayabileceğini çünkü artık ülkenin büyük kısmında huzur ve istikrar oluştuğunu söyledi.
Biden etkisi
Joe Biden, ‘seçilmiş başkan’ olduğunun açıklanmasıyla yeni dönem için hazırlıklara başladı. Biden’ın ilk icraatları arasında yeni bir pandemi ekibi kurulması ve ABD’nin uluslararası kurumlara geri dönüşünün sağlanması var
Virüs yokmuş gibi...
Bu fotoğraf pazar günü ikinci dalganın sert vurduğu Avrupa ülkesi İspanya’nın Barcelona kentinde çekildi.
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Başka şansım yoktu
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ateşkes için ortak bir bildiri imzaladıklarını duyurarak, bu bildirinin kendisi ve Ermenistan halkı için “acı verici” olduğunu söyledi. Paşinyan, sahadaki askeri durum nedeniyle Dağlık Karabağ'da işgali sonlandıran bildiriyi imzalamaktan başka şansının olmadığını da söyledi.
Gürcistan'da Merkez Seçim Komisyonu binasını kuşattılar!
Gürcistan güvenlik güçleri, 31 Ekim'de düzenlenen genel seçimin sonuçlarını kabul etmeyerek seçimin yenilenmesini talep eden ve başkent Tiflis'te Merkez Seçim Komisyon binasının girişlerini kapatmaya çalışan göstericilere müdahalede bulundu.
Rejim bölgesinde kalan gözlem noktası boşaltıldı
Moskova ile yapılan anlaşma kapsamında İdlib’de gerilimi azaltma bölgesinde yeniden organize olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye rejiminin kontrolündeki bölgelerde kalan gözlem noktalarından çekilmeye devam ediyor.
Sunucunun kullandığı uçak düştü
Rus TV sunucusunun kullandığı hafif motorlu özel uçak, acil iniş yaparken tarlaya çakıldı. Sunucu ve eşinin hayatını kaybettiği kazanın, motor arızasından kaynaklanmış olabileceği belirtildi
Biden: Birleştiren başkan olacağım
ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden, zafer konuşmasında bütünleştirici bir ton kullandı ve “Birbirimize bir şans verelim” dedi. Donald Trump ise seçim sonucunu kabul etmiyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI