"gazetehaberi/101/tum-haberler/s/keywords/gazetehaberi/39/s/keywords/gazetehaberi/101/tum-haberler/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

İmran Han’ın ‘şehit’ lafı tartışma yarattı
Pakistan Başbakanı İmran Han’ın, mecliste yaptığı konuşmada, terör örgütü El Kaide’nin eski lideri Usame bin Ladin’in ABD tarafından 2011 yılında Pakistan’da öldürülmesi için “şehit edildi” demesi ülkede tartışmaya yol açtı.
Beyin hasarına yol açabilir
Hastanede Kovid-19 tedavisi gören ve durumu kritik olan 125 koronavirüs hastası üzerinde yapılan incelemede virüsün 10 hastanın 6’sında beyin hasarına neden olabileceği ortaya çıktı.
Kıyamet koptu! Gece yarısı duyurdular, koronavirüs...
Dünyanın ödünü koparan tsunami dalga dalga yayıldı, salgının tamamen kontrolden çıktığı gün 26 Haziran olarak kayıtlara geçti. Her şeyin alt üst olması altı gün sürdü.
Türkiye'den AB'ye: Güney Kıbrıs'la hiçbir şekilde masaya oturmayız
Güney Kıbrıs ziyaretinde Rumlarla Türkiye'yi bir araya getirmeyi öneren AB Yüksek Temsilcisi Borrel'e çok sert bir resmi resmi yanıt verildi.
İspanya'da corona virüs ölümleri sürüyor
İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle son bir haftada 13 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
İngiltere'de ölenlerin sayısı 43 bin 500'ü geçti
İngiltere'de yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı 43 bin 514'e yükseldi.
Putin’e yolu açan referandum
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4 yıl sonra devlet başkanı seçiminde yeniden aday olmasına imkan sağlayacak ve ülkede siyasi sistemi değiştirecek anayasa değişikliği için halk oylaması dün başladı. Putin’in isteği ile hazırlanan anayasa değişiklikleri için referandum sandıkları 7 gün açık kalacak.
Meksika’da ağır bilanço
Çin Vuhan’dan dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını Orta ve Güney Amerika’da hızını artırdı Son 24 saatte Brezilya’da 1185, Meksika’da 947 kişi yaşamını yitirdi. ‘Orta ve Güney Amerika’da korkutucu bir artışla karşı karşıyayız” diyen DSÖ, küresel olarak oksijen sıkıntısı yaşandığı uyarısı da yaptı.
Irkçı parti liderine 3 ay hapis
Danimarka’da aşırı sağ eğilimli “Dar Yön” isimli ırkçı partinin lideri avukat Rasmus Paludan, bir ayı hapiste 2 ayı ise tedbirli olmak üzere ırkçılıktan 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
‘Ateşkes için ön şart Sirte ve Cufra’
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya’da ateşkes için ön şartın Hafter güçlerinin Sirte ve Cufra’dan çekilmesi olduğunu ifade etti. Kalın, Hafter’i destekleyen Fransa’yı da eleştirdi
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI