"gazetehaberi/101/ardahan-/s/keywords/gazetehaberi/20/s/keywords/gazetehaberi/101/ardahan-/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan'dan İzmir'e et sevkıyatı başladı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer arasında Karkas Et anlaşması yapıldı.
Ardahan da Yaban Hayatına Ev Sahipliği Yapan 'Sarıçam Ormanları' Gençleştiriliyor
Boz ayı, vaşak, kurt gibi çok sayıda yırtıcının yanı sıra kuş türlerine de ev sahipliği yapan sarıçam ormanlarının korunması ve gençleştirilmesi için çalışma başlatıldı Ardahan Orman İşletme Müdürü Metin Kaya: 'Ormanın dayanıklı hale getirilmesi için bu çalışmamız son derece önemliydi ve ihtiyaçtı. Şu anki çalışmamızla zayıf kalmış fertleri alıyoruz ve diğer ağaçların daha dayanıklı hale gelmesini sağlamış oluyoruz'
 İzmir Büyükşehir Ardahan Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifiyle anlaştı
İzmirlilere bugüne kadar gıda kolileriyle 15 bin paket kavurma dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, zor dönemden geçen hayvancılık sektörüne de nefes aldırdı.
İngiltere’den Hong Kong vatandaşlarına kolaylık
Çin Ulusal Halk Kongresi’nin, önceki gün Hong Kong’da uygulanacak Ulusal Güvenlik Yasası’nı kabul etmesinin ardından İngiltere’nin, uzun vadede bazı Hong Konglulara vatandaşlık almayı kolaylaştıracak düzenleme getirmeyi planladığı belirtiliyor.
Eski başbakanı kurduğu partiden ihraç ettiler
Malezya’nın eski Başbakanı Mahathir Muhammed, 2016 yılında kurduğu Malezya Birleşik Yerli Partisinden (PPBM) ihraç edildi.
Solingen faciasının kurbanları 27. yılda anıldı
Almanya’nın Solingen kentinde 5 Türk’ün yaşamını yitirdiği ırkçı kundaklamanın 27. yıldönümü, yeni tip koronavirüs salgınının gölgesinde anılıyor.
ABD alev alev!
Minneapolis kentinde göstericiler polis merkezini bastı ve ateşe verdi. Bölgeye Ulusal Muhafızlar gönderilirken, eylemler ABD geneline yayıldı. ABD Başkanı Trump, olaylara sert tepki gösterdi
Danimarka’dan Türkiye’yi ilgilendiren karar...
Danimarkan Başbakanı Mette Frederiksen, 15 Haziran’dan itibaren Almanya, Norveç ve İzlanda’dan gelecek turistlere izin verileceğini, sınır komşusu İsveç’in ise bir süre daha beklemesi gerektiğini açıkladı.
6 kişiye kadar buluşma izni
İngiltere’de 1 Haziran’dan itibaren sosyal mesafeye uyulması şartıyla dışarıda altı kişiye kadar görüşmeye izin verilecek. Başbakan Johnson, “Bu değişiklikler, arkadaşlar ve ailelerin sevdikleriyle buluşmaya başlayabileceği anlamına geliyor” dedi.
Rusya Kamışlı’ya yeni üs kuruyor
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Resulayn ve Tel Abyad’a yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı sonrası Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma kapsamında, ABD askerleri ve terör örgütü YPG’nin boşalttığı yerlere Rusya ve Suriye rejim ordusu girdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI