Aslı Özdemir organizasyonuyla girişimci markaları buluşturan Christmas Wonderland, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da keyif dolu geçti.
Belçim Bilgin, Onur Tuna, Timur Acar ve Asena Keskinci’nin başrollerini paylaştığı ‘Bağlantı Hatası’, filminin çekimleri tamamlandı.
‘Uzak Şehir’ dizisinde Alya karakterine hayat veren Sinem Ünsal’a mektup yağıyor. Oyuncu, dizinin çekildiği yer olan Mardin’den gelen mektupları paylaştı
Türk dizi tarihinin efsane projeleri arasında yer alan, bir dönem Kanal D’de ekrana gelen ‘Aşk-ı Memnu’ oyuncularından Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve İlker Kızmaz yıllar sonra buluştu.
Sibel Can, 31 Aralık’ta sahne alacağı Cahide Palazzo’da önceki akşam konser verdi.
Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde bulunan Üçoluk Göleti’nin yüzeyi, kar yağışı ve soğuk havanın etkisiyle buzla kaplandı.
Güran Ailesi’nin yaptığı toplantıda kendisine soru sorulup itildiği görülen Ahmet Akgün “Erhan Güran bana ‘Sen görmüşsündür’ dedi. Ben bir şey görmediğimi söyledim. Sinirlendiler ve beni dövdüler” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Öcalan” çağrısını, “Cumhur İttifakı’nın ortak siyasi vizyonunu yansıtan tarihi çağrı” olarak nitelerken, “Ülkenin ve milletin hayrına olan her meselede Sayın Bahçeli’yle tam bir mutabakat halindeyiz” dedi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti’nin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’la görüşme talebine ilişkin, “Konuyu değerlendiriyoruz. Makul bir sürede yanıtı verilir” dedi.
Hükümet, çocukları dijital mecralardaki tehlikelere karşı korumak için harekete geçti.