"dakika/94/s/keywords/dakika/57/ardahan-/s/keywords/dakika/94/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Azerbaycan'dan Ermenistan'a yalanlama: Erivan yönetimi yanlış bilgi veriyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı yazılı yaptığı açıklamada, Ermenistan tarafından Azerbaycan Ordusu'na ait 3 tank, 2 helikopter ve 3 insansız hava aracının (İHA) vurulduğu iddiasına ilişkin haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.
Azerbaycanlı spiker haberi alınca gözyaşlarını tutamadı!
Azerbaycan'da yayın yapan İctimai TV spikeri, Azerbaycan ordusunun Ermeni işgali altında bulunan 6 köyü geri aldığı haberini duyurduğu zaman göz yaşlarına hakim olamadı.
'Azerbaycan topyekûn bir kara harekatına girişebilir'
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı. NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe, Azerbaycan-Ermenistan gerilimini değerlendirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un dün yaptığı açıklamaya dikkat çeken Yeşiltepe, Azerbaycan topyekûn bir kara harekatına girişebileceğini söyledi.
NATO'dan Azerbaycan ve Ermenistan'a flaş çağrı
NATO, Azerbaycan ve Ermenistan'a cephe hattındaki çatışmaları durdurma çağrısında bulundu.
 Ermeni hedefleri havadan böyle vuruldu!
Azerbaycan Savunma Bakanlığı cephe hattından yeni görüntüler paylaştı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev kararnameyi imzaladı
Azerbaycan, - Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkenin tüm bölgelerinde 28 Eylül 00.00'dan itibaren 'savaş hali'nin ilan edilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı.
Azerbaycan'da yeni gelişme! 19 yerleşim yerinde uygulanacak
Azerbaycan'dan son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, ülkede ilan edilen "savaş hali"nin başkent Bakü dahil 19 il ve ilçede uygulanacağını bildirdi.
 Ermenistan Azerbaycan'a saldırdı
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın geniş çapta saldırı düzenlediğini açıkladı. Azerbaycan'ın karşı saldırı başlattığı da duyuruldu. Ermeni hava savunma birimlerinin 12 uçaksavar füze sisteminin imha edildiği belirtildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de açıklama yaparak "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik." ifadelerini kullandı.
Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığın dan kadına yönelik şiddete ilişkin açıklama
Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı basın yayın organlarında yer alan kentteki "kadına şiddet" iddiasına ilişkin, mağdura yönelik gerçekleştirilen eylemler sebebiyle 7 ayrı tedbir dosyasında uygun koruyucu ve önleyici tedbir kararlarına hükmedildiğini ve bu tedbir kararlarının ihlali nedeniyle şüpheli hakkında 3 gün zorlama hapsi uygulandığını belirtti
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başarısını Belgelendi
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kurumsal başarısını bir kez daha belgeleyerek, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgemiz ve ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Belgemiz ile 5 yıldızlı Akredite oda olduğumuzu bir kez daha kanıtladı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI