"corona/95/s/keywords/corona/64/s/keywords/corona/95/s/keywords/corona/5/s/keywords/corona/95/s/keywords/corona/64/s/keywords/corona/95/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Şili'de covid-19 görülenlerin sayısı 90 bini aştı
Güney Amerika ülkesi Şili'de yeni tip corona virüse (covid-19) yakalananların sayısı 90 bini geçti.
DSÖ ve 37 ülke Covid-19'a karşı mücadelede ortak erişim havuzu girişimi başlattı
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve 37 ülke yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı mücadelede aşı, test, tedavi ve diğer sağlık teknolojilerinin tüm dünyanın erişimine açık olmasını sağlayacak "Kovid-19 Teknoloji Erişim Havuzu'nun (C-TAP)" kurulması için girişim başlattı.
Afrika ülkelerinde corona virüs ölüm ve vakaları artıyor
Afrika'da yeni tip corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı Mısır'da 879, Cezayir'de 638, Güney Afrika'da 611, Nijerya’da 259, Sudan’da 233, Fas’ta 202’ye yükseldi.
Trump dünyaya resmen duyurdu! Sonlandırıldı...
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Trump, 'Bugün Dünya Sağlık Örgütü ile ilişkimizi sonlandırıyoruz.' dedi.
Peru'da 6 Mart'tan beri en korkutucu tablo!
Latin Amerika ülkesi Peru'da, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle son 24 saatte 131 kişi hayatını kaybetti.
Dünyada corona vaka sayısı 6 milyonu geçti
Son dakika haberine göre, Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve daha sonra dünyaya yayılan corona virüsle ilgili güncel haberler gelmeye devam ediyor. Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Covid-19) vaka sayısı 6 milyonu aştı.
Kanada'da 2,5 ay sonra ilk cuma namazı kılındı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlamasının ardından kapatılan ibadethanelerin yeniden açılması kararı, Kanada’da ilk kez Alberta eyaletinde hayata geçirildi. Alberta Eyalet Hükümeti, dini mekanlar için sosyal mesafeye uyulması, hijyen ve maske kullanımı ile en fazla 50 kişinin birlikte ibadet edebileceğine dair kararının ardından, Edmonton Türk Derneğine ait mescitte ilk cuma namazı kılındı.
Libya'da iki kent corona virüs nedeniyle giriş çıkışlara kapatıldı
Libya'nın güneybatısındaki Gat ve Gadamis kentleri yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında giriş çıkışlara kapatıldı.
6 kişiye kadar buluşma izni
İngiltere’de 1 Haziran’dan itibaren sosyal mesafeye uyulması şartıyla dışarıda altı kişiye kadar görüşmeye izin verilecek. Başbakan Johnson, “Bu değişiklikler, arkadaşlar ve ailelerin sevdikleriyle buluşmaya başlayabileceği anlamına geliyor” dedi.
Brezilya'da Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 1124 kişi hayatını kaybetti
Güney Amerika ülkelerinden Brezilya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle son 24 saatte 1124 kişi yaşamını yitirdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI