"corona/95/s/keywords/corona/49/yeni-uyelik/s/keywords/corona/95/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Genç beyinler uzay için yarıştı
Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gerçekleştirilen etkinlikte yaratıcılığı yetenekle birleştiren genç beyinler, dünya ve çevre problemlerinin çözülmesi, uzayda ilerlemek ile insanlığın geliştirilmesi için yeni fikirler, uygulamalar ve platformlar üretilmesi için 48 saat boyunca kıyasıya mücadele etti. Kazanan takımlar para ve sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.
Saadet Kayseri'den CHP Kayseri'ye ziyaret
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen Feyzullah Keskin’i CHP İl Başkanlığı Binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
'Yola odaklan' farkındalığı
Avrupa’nın en büyük araç kiralama firması olan Europcar’ın ödüllü sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Türkiye ofisi, yeni bir toplumsal farkındalık projesine daha imza attı.
Hatay, Eurocities'e üyelik sürecinde
Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, bünyesinde 300’den fazla Avrupa şehri barındıran Avrupa Şehirler Birliği (Eurocities) üyelik sürecinin yürütülmesine onay verdi.
Duygu Eskin: Sevenlerimin destekleri çok önemli!
Müzik sektörüne kazandırdığı şarkılarla başarılara imza atan Duygu Eskin, Ft & N1Kotyn imzalı yeni teklisi "Sor"u müzikseverlerin beğenisine sundu.
Milas Belediyespor ilk maçına çıkıyor
Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.
Dr. Adıbelli yorumladı... Rusya - Ermenistan ilişkilerinde ipler kopuyor mu?
Rusya ve Ermenistan arasında özellikle Paşinyan yönetiminin batıyla ilişkilerini geliştirmek adına attığı adımlar iki ülke arasındaki ilişkileri oldukça gergin bir noktaya getirdi. Son olarak Ermenistan'ın Rusya'nın ikazlarına rağmen Roma Statüsünü de kabul etmesi yeni bir kırılma noktası oldu. Dr. Barış Adıbelli, iki ülke arasında yaşanan son gelişmeleri yorumladı.
Memduh Büyükkılıç'tan Kariyer Günleri'nde deneyim paylaşımı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni eğitim öğretim yılında Kariyer Günleri’ne devam ederek, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’nde öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.
Meteoroloji'den 12 il için 'kuvvetli' uyarı!
Meteoroloji 10 Ekim hava durumu raporunu yayımladı. 12 il için sarı kodlu uyarı yapan Meteoroloji'nin yeni raporuna göre yurt genelinde etkili olan soğuk hava bazı bölgelerimizde yerini kuvvetli sağanak yağışa bırakacak.
Çocuklar bu müzede eğitimle  öğrenirken eğleniyor
Rahmi M. Koç Müzesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencileri bekliyor
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI