"corona/87/dunya-/kars-/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

'Ozon deliği' ile ilgili korkutan açıklama! Maksimum büyüklüğe ulaştı
Dünya Meteoroloji Örgütü (DMÖ), Antarktika üzerindeki ozon deliğinin yıllık maksimum büyüklüğüne ulaştığını ve son yılların "en büyük ve en derinlerinden biri" olduğunu bildirdi.
27 milyonu aşkın insan koronavirüsü yendi!
Dünya genelinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 27 milyonu aştı.
New York'ta büyük kriz! Anlaşamadılar
ABD'de, New York (NY) Valisi ve Belediye Başkanı yeni tip koronavirüs (covid-19) vakalarının tekrar yükselmesi üzerine alınacak önlemler konusunda anlaşamadı.
150 milyon ‘sınırın’ altına düşebilir
Dünya Bankası Başkanı Malpass, Kovid-19 salgınının en fakir ülkelerde bir borç krizini tetikleyebileceği ve 150 milyon kişinin yeniden yoksulluk sınırının altına düşebileceği uyarısı yaptı.
Ülke felaketi yaşıyor! 61 binden fazla yeni vaka
Hindistan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede 884 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 103 bin 569’a yükseldi.
Çarpıcı koronavirüs araştırması... '9 saat' detayı!
Japonya’da yapılan yeni bir çalışma koronavirüsün (Kovid-19) insan derisinde 9 saate kadar kalabileceğini ortaya çıkardı.
Paris'te yoğun bakıma alınan her 3 kişiden biri koronavirüs hastası
Avrupa'da günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısındaki artışla dikkati çeken Fransa'da, başkent Paris'te yoğun bakıma alınan her 3 kişiden biri Kovid-19 taşıyor.
DSÖ'den korkutan açıklama: Dünya nüfusunun yüzde 10'u...
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Acil Durumlar Programı Direktörü Mike Ryan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ölüm oranlarında Avrupa ile Doğu Akdeniz bölgelerinde tırmanış gözlemlendiğini belirterek, "Şu andaki en iyi tahminlerimiz bize küresel nüfusun yaklaşı yüzde 10'unun bu virüse yakalanmış olabileceğini söylüyor." dedi.
ABD'den DSÖ'ye iyi haber: Devam edeceğiz
Dünya Sağlık Örgütünden (DSÖ) 6 Temmuz 2021'de çekileceğini açıklayan ABD, "şeffaflık ve hesap verebilirliği" güçlendirmek için DSÖ reformlarını desteklemeye devam edeceğini bildirdi.
Beyaz Saray'da 'pozitif' vaka sayısı artıyor
ABD'de, başta Başkan Donald Trump ve eşi Melania Trump olmak üzere birçok önemli kişinin yeni tip koronavirüs (covid-19) testinin "pozitif" çıkması ülke gündemine oturdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI