"corona/69/ardahan-/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Dünya genelinde corona virüs bilançosu: Can kaybı artıyor!
Son dakika haberine göre, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 451 bin 439’a yükseldi.
Çin'de 28, Güney Kore'de 59 yeni corona virüs vakası
Yeni tip corona virüs salgınında son 24 saatte Çin ana karasında 28, Güney Kore'de 59 yeni vaka tespit edildi.
İran'da corona virüs kaynaklı can kaybı yeniden 100'ün altına düştü!
Gelen son dakika haberine göre, İran'da corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 87 oldu.
Rusya’da son 24 saatte 7 bin 790 yeni corona virüs vakası!
Rusya’da son 24 saatte 7 bin 790 kişide daha corona virüs (Covid-19) tespit edildi. Ülkede toplam vaka sayısı 561 bin 91’e ulaştı.
Ülke şokta! Corona virüs vakaları 5 katına çıktı
Kosova'da corona virüse (Covid-19) karşı alınan önlemlerin 3 aşamalı olarak gevşetilmesiyle birlikte vaka sayısı bir haftada 5 katına yükseldi.
'Corona virüsten ölenleri taşıyorum' dedi, tabut açıldı ve...
Brezilya'da polis kontrolüne takılan cenaze aracının taşıdığı tabutta 300 kilogram kokain çıktı. Gözaltına alınan şüpheli kontrol sırasında polisi atlatmaya çalıştığı ve "Corona virüsten ölenleri taşıyorum" diyerek kontrolden kaçmaya çalıştığı ifade edildi.
Endonezya'da en yüksek günlük corona virüs vaka artışı!
Corona virüs salgını, geçen aydan bu yana normalleşme sürecine girmeye başlayan Asya-Pasifik ülkelerinde artışını sürdürürken, Endonezya'da salgının görüldüğü tarihten bu yana en yüksek günlük vaka artışı kaydedildi.
Suudi Arabistan'da corona virüsten ölenlerin sayısı artıyor
Gelen son dakika haberlerine göre; Suudi Arabistan'da yeni tip koronavirüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1139'a çıktı.
İngiltere'de corona virüs kabusu! Ölü sayısı 42 bin 288'e çıktı
Gelen son dakika haberlerine göre; İngiltere'de yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı 135 artarak 42 bin 288'e yükseldi.
NATO'dan corona virüs için hazırlık! İkinci dalga...
Gelen son dakika haberlerine göre; NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin, "NATO, olası bir ikinci dalgaya hazırlanıyor. Savunma bakanları yeni bir operasyon planı, tıbbi teçhizatın stoklanması ve zaruri tıbbi malzemenin hızlı bir şekilde tedarik edilmesi için bir fon üzerinde anlaşma sağladı." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI