"corona/64/s/keywords/corona/89/sondakika-haber/s/keywords/corona/64/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Refakatsiz çocuklara ‘koruyucu’ şemsiye
Yakınlarını kaybeden depremzede çocuklarla ilgili farklı bir koruyucu aile modeli uygulanmayacak. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Şahin, “Öncelikle bu süreci en iyi bir şekilde atlatmaları için refakatsız çocuklarımızı kurumlarımızda bakım altına alacağız” dedi.
Ardahan Haberi: Depremde can kaybı 38 bin 44
AFAD, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinde can kaybının 38 bin 44’e yükseldiğini açıkladı. Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından bölgede 4 bin 734 artçı meydana geldiği belirtildi.
Ardahan Haberi: Ankara itfaiyesi 309 kişiyi kurtardı
Kahramanmaraş’taki arama kurtarma çalışmalarında pek çok bölgede yurt içi ve yurt dışından gelen farklı ekipler birlikte çalıştı.
Ardahan Haberi: Depremzedeler trenle tahliye edildi! 'Bizim için küçük kıyametti'
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Malatya'dan 546 depremzede, trenle Ankara'ya tahliye edildi. Malatyalı depremzedelerden Mehmet Ayvalı "1,5 dakika olduğu söylenen deprem bana 5 dakika gibi geldi. Bizim için küçük kıyamet gibi bir şeydi" dedi.
Ardahan Haberi: Depremzedeyi dolandıran 6 kişi yakalandı
Kendilerini GSM operatörü gibi tanıtarak aradıkları depremzedeye yardım etme bahanesiyle banka bilgilerini ele geçiren dolandırıcılar, hesaptan 37 bin lira çekti. Polis tarafından yakalanan 6 dolandırıcı adliyeye sevk edilirken, depremzedenin parasının iade edildiği öğrenildi.
Ardahan lı annenin eşi ve iki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı
Kahramanmaraş Elbistan İlçesinde yaşayan Ardahan Merkeze bağlı Meşedibi Köyü nüfusuna kayıtlı bir annenin eşi ve iki çocuğun cansız bedenine enkazın altında ulaşıldı. Acı haber baba ocağını yasa boğdu.
Vicdan fayı da kırıldı! Yağmacılar ortaya çıktı
7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem Adana’dan Şanlıurfa’ya, Malatya’dan Gaziantep’e tam 10 ilde yüzlerce binayı enkaza çevirdi. Birçok şehirden deprem bölgelerine yardımlar yağarken, enkaz bölgesinde yağmacılar ortaya çıktı.
8 yaşındaki Yakup'tan depremzede yaşıtlarına duygulandıran mektup
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgeye gönderilen yardımlar içerisinde Samsun’dan 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Yakup Toyran’ın oyuncak hediyesi ve yazdığı mektup okuyanları duygulandırdı. Toyran mektubunda gücünün yettiğince bir top ve örümcek adam gönderdiğini belirterek, ''Geçmiş olsun ve Rabbim yardımcınız olsun.” dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da gençlerle buluştu.
Ardahan Haberi: Cam balkon takarken, akıma kapılıp öldü
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, bir daireye cam balkon takarken elektrik akımına kapılan Muhammet Nahsen Çiftçi (27), hayatını kaybetti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI