"corona/5/gunun-haberleri/s/keywords/corona/51/s/keywords/corona/5/gunun-haberleri/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

AB'den Libya'daki toplu mezarlara soruşturma çağrısı
Gelen son dakika haberine göre AB, Trablus’un güneydoğusundaki Terhune kentinde bulunan toplu mezarlarla ilgili acilen bağımsız bir soruşturma başlatılması gerektiğini belirtti.
Afrika’da son 24 saatte corona virüs kaynaklı 303 ölüm!
Afrika kıtasında, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte 303 artarak 6 bin 793’e yükseldi.
Corona virüs yasaklarını ihlal edenlere kırbaç cezası!
Peru'da köy korucuları tecrit yasaklarını ihlal edenleri kırbaçla cezalandırıyor. 1970’lerde solcu isyancılarla mücadele için oluşturulan paramiliter ekipler aşırı şiddet kullandıkları gerekçesiyle eleştirilse de sergiledikleri eylemler yasal güvence altında bulunuyor.
Dünya genelinde corona virüs bilançosu: Can kaybı 439 bin 204’e yükseldi
Gelen son dakika haberine göre, dünyayı etkisi altına alan corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 439 bin 204’e yükseldi.
Hindistan'da son 24 saatte 10 bini aşkın corona virüs vakası!
Hindistan'da, son 24 saatte 10 bin 667 kişide daha Covid-19'a rastlandı ve ülkedeki toplam vaka sayısının 343 bin 91'e yükseldi.
Rusya'da corona virüs vaka sayısı 545 bini geçti: 24 saatte 8 bin 248 kişi daha...
Rusya'da yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edilenlerin sayısı 545 bin 458’e, ölü sayısı 7 bin 284’e ulaştı.
Hindistan-Çin sınırında çatışma!
Hindistan ordusu, çatışmada bir subay ve iki askerin öldüğünü duyurdu. Yerel medya, askerlerin dövülerek öldürüldüğünü aktarıyor. Pekin yönetimi ise, sınırda herhangi bir olaydan haberdar olmadıklarını açıkladı.
 İran'da ikinci dalga: 2 bin 563 yeni corona virüs vakası!
Son dakika haberine göre, İran'da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 115 artarak 9 bin 65'e yükseldi.
resim yok
Gelen son dakika haberine göre NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Libya'daki durum çok tehlikeli olmaya devam ediyor. Toplu mezarlar hakkında çıkan raporlardan derin endişe duyuyor ve BM'nin bunların soruşturulması çağrısını destekliyorum" açıklamasında bulundu.
Trump kitap çıkmadan tutuştu!
ABD Başkanı, eski danışmanı Bolton'ın yazdığı ve daha piyasaya sürülmeden fırtınalar koparan kitap için "Ne olacağını göreceğiz. Yakında mahkemeye çıkacaklar" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI