"belediyeler/ardahan-/s/keywords/belediyeler/ardahan-/356/foto-galeri" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'da iş adamlarına çağrı
Türkiye-Sırbistan İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırbistan'dan ülkemizde yatırım yapacak müteşebbislere kapımız her zaman açıktır." ifadelerini kullandı.
Emine Erdoğan, 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabının tanıtım etkinliğinde konuştu
Sırbistan'a yaptığı resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının Sırpça tercümesi tanıtım etkinliğine katılarak konuşma yaptı. Emine Erdoğan, "Mutfağımızdaki çeşitlilik, topraklarımızdaki farklı kültür, din ve etnik kökenler arasındaki dostluğun ve birlikte yaşama sanatının, bir ifadesidir" dedi.
Ardahan Haberi: İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan’da Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi’ni ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.
İYİ Parti'den Barış Yarkadaş hakkında suç duyurusu
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, bir televizyon programında İYİ Parti'yle ilgili iddialarda bulunan Barış Yarkadaş hakkında 'Suçu Bildirmeme' ve 'İftira' suçlarından partisi adına suç duyurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancak bölgesi liderleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'ın Sancak bölgesindeki liderlerle bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Bakan Yardımcısı Kaymakcı, Avrupa Hareketlilik Haftası açılışına bisikletiyle gitti
Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği (AB) Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Dışişleri Bakanlığı'ndaki ofisinden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) binasında gerçekleştirilen 2022 yılı Avrupa Hareketlilik Haftası açılışı toplantısına Helsinki adını verdiği bisikletiyle gitti.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan’da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun üçüncü durağı olan Hırvatistan’a geldi.
Ardahan Haberi: Türkiye'den Arap Ligi'nde alınan kararlara tepki: Tümüyle reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısı, bir kez daha ülkemize yönelik mesnetsiz iddialar içeren karar ve açıklamalara sahne olmuştur. Bu karar ve açıklamaları tümüyle reddediyoruz" denildi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'daki enerji kriziyle ilgili açıklama: Batı yanlış yapıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısında Türkiye ve Sırbistan arasında kimlik kartıyla seyahat döneminin başlayacağını duyurdu. Ayrıca, Avrupa'daki enerji kriziyle ilgili soruya yanıt veren Erdoğan, Batı'nın yanlış yaptığını ve Rusya'nın hafife alınacak bir ülke olmadığını söyledi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI