"belediyeler/ardahan-/s/keywords/belediyeler/ardahan-/31/s/keywords/belediyeler/ardahan-/s/keywords/belediyeler/ardahan-/31/82" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Bir yılda 250 bin kişiye kuduz tedavisi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde köpek ısırması sonrası kuduz tanısı konulan Mustafa Erçetin’in (10) ölümü, kuduz vakaları ile ilgili soruları beraberinde getirdi.
Ardahan Haberi: Kızımı kazayla nasıl alnından vurdun?’
Boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle öldüren sanık “Kazayla oldu” deyince, kayınvalidesi “Kes yalanı, tüfekle alından vurmak nasıl kaza olur” diye tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Kriminal, çevreyi kirletenlerin peşinde
Isparta’da ibadethane, mezarlık, park ve mesirelik gibi alanları kirletenler, parmak izinden tespit edilip haklarında işlem yapılacak.
Ardahan Haberi: İstiklal Caddesi yaya trafiğine açıldı
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı ile ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi.
Ardahan Haberi: Kars-Ardahan ve Iğdır lezzetleri Maltepe’de görücüye çıktı
Kars-Ardahan ve Iğdır lezzetleri Maltepe’de görücüye çıktı. Kars’ın gravyer peyniri, bölgenin meşhur balı, dillere destan kaz eti, hengeli, pitisi ve maharetli kadınların yaptığı kete ve pişisi Maltepe Fuar alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu
Ardahan Haberi: Tuğba Özerk: Bizim meslekte evli kalmak zor
Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok" demişti. Özerk, evlilik açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Ardahan Haberi: Bir hafta önce aldı sadece 2 gün kullandı! Hırsızlar 30 saniyede çaldı
Gaziosmanpaşa’da, pazarcı esnafı Medeni Çiçek'in, bir hafta önce satın alındığı ve sadece iki gün kullandığı kamyonu çalındı.
Ardahan Haberi: Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Ardahan Haberi: Misafirlerimize laf attınız' dedi, komşularını silahla vurdu: 2 yaralı
Kastamonu’da ‘Bize gelen misafirlerimize laf attınız’ diye 2 komşu arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1’i ağır 2 kişi silahla vurularak yaralandı.
Ardahan Haberi: Kahreden son! Kalp krizi geçiren 2 çocuk annesi hayatını kaybetti
Kayseri’nin Develi ilçesinde kalp krizi geçiren 2 çocuk annesi Derya Erol kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI