"başkanı/s/keywords/başkanı/89/burclar/erzurum-" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan a Saffet Kaya mı Geliyor Muhtarlar İknamı Etti
Göle muhtarlar Derneği Başkanı ve Göleli bir grup muhtar Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti
Kırsal Kalkınma dan Erzurum Kars Yararlandı Ardahan İzledi
Kırsal Kalkınma Destekleri Programı 13. Etap Erzurum, Kars ve Ardahan illerinin proje sonuçları açıklandı
Donald Trump başlattı, felaketle sonlandı!
Önceki gün startını ABD Başkanı Donald Trump’ın verdiği yarışın final etabından büyük bir kaza yaşandı. ABD Başkanı Donald Trump, geleneksel …
Trump, Erdoğan'a teşekkür etti
Beyaz Saray'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada, 'Trump, Erdoğan'a Türkiye'nin insani bir felaketi önlemek için gösterdiği çabalardan ötürü teşekkür etti." bilgisi paylaşıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
Trump ile geçinememe sendromuna' tutulmuşlar
ABD Başkanı Donald Trump, Iowa'daki ön seçimler, azil soruşturması ve Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin "Birliğin Durumu" konuşma metnini yırtması üzerinden Demokratlar'a yüklenerek, "Demokratlar 'Trump ile geçinememe sendromuna' tutulmuşlar" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de yaşanan son gelişmeler sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok sabrettik, artık altından kalkılamaz bir duruma geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile ikili anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı düzendi. Kırım ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığımızı bir kez daha altını çizmek istiyorum." dedi. İdlib ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan," Çok sabrettik, artık altından kalkılamaz bir duruma geldi" ifadelerini kullandı.
Arap Birliği, Trump'ın sözde barış planının dikkate alınmayacağını duyurdu
Arap Birliği, ABD Başkanı Trump'ın sözde barış planını tamamen reddettiğini ve hiçbir şekilde dikkate alınmayacağını duyurdu.
Azizoğlu Kristal Göl ve Buz Festivalinin tarihini açıkladı.
Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu 7’ncisi gerçekleşecek olan Kristal Göl ve Buz Festivalinin tarihini açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI