"başkanı/s/keywords/başkanı/3/s/keywords/başkanı/s/keywords/başkanı/3/13/kars-" İLE İLGİLİ HABERLER

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Çıldır da yerel seçimlerde partisine destek istedi
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yerel seçimlerde partisine destek istedi, iktidar ve muhalefet partilerini eleştirdi. İnce, “AK Parti ile CHP arasında hiçbir fark yok” dedi.
Ardahan’daki siyasi Nezaket Tüm Türkiye ye Örnek Olmalı
CHP Ardahan Belediye Başkanı ve başkan adayı Faruk Demir ile AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar arasında gerçekleşen karşılıklı ziyaretler, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Kamusen den Baydara Açık Destek
Kamu-Sen Ardahan İl Başkanı Ercan Aktaş ve heyeti, AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar’ı seçim ofisinde ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde Baydar’a destek mesajı verdi
Demirci Ticaret Bakan Yardımcısı na Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarında yaşanan sorun ve sıkıntıları aktardı
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, Ticaret Bakan Yardımcısı Ö. Volkan Ağar'ı ziyaret ederek Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarında yaşanan sorun ve sıkıntıları aktardı, taleplerde bulundu.
AK Parti Çıldır’da seçim startı verdi
Ak Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz ve Bölge Koordinatörü Volkan Mengi beraberindeki ekiple birlikte Çıldır ilçesini ziyaret etti
Tümgeneral Ferdi Korkmaz, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'i ziyaret etti.
Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'i ziyaret etti
Ardahan’da CHP’de Tanju Bozkurt partisinden istifa etti.
Ardahan’da CHP’de istifalar artıyor. CHP eski Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Tanju Bozkurt partisinden istifa etti.
Ardahan dan Kars'a giden  iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında, Ardahan istikametinden gelen bir otomobil ile Ani Ören Yeri Kavşağı'nda bulunan başka bir otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ikinci otomobil devrildi ve levha direğine çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra hastanelere kaldırıldı.
Çıldırlıların İzmirdeki Kaz Gecesi etkinliği geniş katılımla gerçekleşti
Ardahan İli Çıldır İlçesi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel 'Kaz Gecesi' etkinliği geniş katılımla gerçekleşti. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, etkinlikte yaptığı konuşmada herkese eşit hizmet götürme vurgusu yaptı. Etkinliğe siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.
Posof son 50 yılın yoğun kar yağışına maruz kaldı
Türkiye’nin en ücra köşesi Ardahan’ın Posof ilçesi son 50 yılın yoğun kar yağışına maruz kaldı. Belediye Başkanı Cahit Ulgar tüm ekipleri seferber ettiklerini duyurdu. Başkan Ulgar, “Çok şükür can kaybımız yok ama vatandaşlarımızın maddi kayıpları var, onlarda belediyemiz tarafında telafi edilecektir” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI