"başkanı/s/keywords/başkanı/28/s/keywords/başkanı/s/keywords/başkanı/28/101/erzurum-" İLE İLGİLİ HABERLER

Mehmet Savran'dan çifte mahalle ziyareti
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerinde bulunarak işyeri açılışlarına katıldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’nde Müftü İbrahim Çelik Kuran Kursu’nu ziyaret etti.
Dünya kentleri Kütahya’da buluşacak
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde gerçekleştirilecek olan ve Kütahya Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı Yaratıcı Kültürel Endüstriler Zirvesi, 19-22 Ekim 2023 tarihleri arasında birçok dünya kentini Kütahya'da buluşturacak.
BATİYAC'tan Ereğli için il çağrısı
Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti (BATİYAC) Başkanı Sina Çıladır, yönetim kurulu adına bir açıklama yaparak, Karadeniz Ereğli’nin il olması konusunda bölgede faaliyet gösteren gazeteci derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiği yönünde çağrıda bulundu.
İhracı kesinleşen Tanju Özcan'ın fotoğrafı çöpe atıldı!
CHP'den ihracı kesinleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP Bolu İl Başkanlığı binasında duvarda asılı fotoğrafı çöpe atıldı. Başkan Özcan, "Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu" paylaşımında bulundu.
Başkan Savaş: Hatay GAP'a dahil edilmeli!
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, katıldığı bir programda, 6 Şubat Depremi’nin 9. ayında Hatay'ın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sakarya'dan Şehir Kütüphanesi ve KONUT A.Ş müjdesi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Şehir Kütüphanesi Projesi'nin yapımı için bakanlıkla protokol aşamasına gelindiğini müjdeledi. Başkan Yüce, KONUT A.Ş ile 12 blokta yükselecek 240 konutluk projenin de Sakarya'ya farklı bir estetik doku katacağını söyledi.
Bakan Tekin, AB Türkiye Delegasyonu'nu kabul etti
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nıkolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Başkan Şahin BM toplantısında
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üyesi olduğu Birleşmiş Milletler (BM) Yerel ve Bölgesel Yönetimler Danışma Grubu'nun, BM Genel Sekreteri António Guterres başkanlığındaki ilk toplantısına katıldı.
Yıldırım'da Mevlana 7. etap yüzde 80 tamamlandı
Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, inşaatın yüzde 80 oranında tamamladığı Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’taki çalışmaları hak sahipleri ile birlikte inceledi.
Gebze’de Antika Pazarı'na yoğun ilgi
Gebze Belediyesi öncülüğünde Tatlıkuyu Kapalı Pazaryerinde her ayın ikinci pazar günü kurulacak olan antika pazarını ilk gün ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hem antikacıları hem antika sevenleri Gebze’mizde bir araya getirmekten ötürü mutluyuz” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI