"başkanı/s/keywords/başkanı/14/s/keywords/başkanı/s/keywords/başkanı/14/25/ilanlar" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ARÜ ve SERKA'YA Teşekkür Etti
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Üniversitesi ev sahipliğinde SERKA tarafından düzenlenen 3 milyon TL bütçeli Fizibilite ve Teknik Destek programı tanıtım toplantısına katıldı
Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir den İstiklal Marşı Mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ın AB Komisyonu Başkanı  ile üçlü görüşmesinin verimli geçtiği belirtildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile üçlü görüşmesinin verimli geçtiği belirtildi.
Morkoç tan AsissTT çağrı merkezinin kapatılmasına tepki
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, AsissTT çağrı merkezinin kapatılmasına tepki gösterdi.
Ardahan Ak Parti İl Başkanı Aydın Sordu Vatan Haini Kimdir?
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, CHP milletvekili Engin Özkoç´un TBMM´de Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik sözlerine tepki göstererek, ´´Üstüne basa basa söylüyoruz. Engin Özkoç´un bu ahlaksız sözleri siyasi eleştiri değil; apaçık bir edepsizliktir.´´ dedi.
Gazeteci Deniz Başlı nın Acı Günü
Ardahan serhat Gazeteciler derneği başkanı DHA Ardahan Muhabiri ve Ardahan Hudut Gazetesi Sahiplerinden meslektaşımız Deniz Başlı nın Babası Canip Başlı hakkın rahmetine kavuştu
Zor Görüşme Dünyanın gözü bu zirvede...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ana gündemi İdlib olan zirve için Kremlin Sarayı’nda bugün bir araya gelecek. Dünyanın gözünün çevrildiği buluşmada Erdoğan ve Putin, 17 Eylül 2018 ve 22 Ekim 2019’daki “Soçi Mutabakatları”nın ardından en kritik zirveyi gerçekleştirecek. Türkiye masaya “ateşkes” için oturacak ve rejimin durdurulması çağrısı yapacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler tepesi boş Kalacak diyen kişi bu ülkeyi düşmana teslim etme peşinde demektir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "“Şehitler Tepesi boş kalmayacak” sözünü anlamak için de imanın yanında, bağrından çıktığınız toplumun kültürünü bilmeniz gerekir. Hala ısrarla “şehitler tepesi boş kalacak” diyen kişi bu ülkeyi düşmana teslim etme peşinde demektir" açıklamasını yaptı. "Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde kahve içip televizyon izlerken, ülkeyi yönetenler şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için çalışıyordu" diyen Erdoğan, "O gece (27 Şubat gecesi) neredeydiniz?" diye soruyor. Cevap vereyim o gece sabaha kadar görevimin başındaydım. Sen de arasaydın gerekli bilgiyi verirdik" dedi. Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yarın gerçekleştireceği görüşmeden beklentilerinin ateşkesin süratle sağlanması olduğunu söyledi. ABD’den gelen mühimmat desteği açıklamasında ise “Bu tür taleplerimizi Sayın Trump’a ilettim” yorumunu yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,dan ABD Başkanı Trump ve Merkel le Kritik Görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile daha sonra Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda İdlib'i görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiği duyurulmuştu. Kremlin, liderlerin yakın zamanda üst seviyede görüşme düzenlemek için anlaştığını bildiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD, İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği'nden de açıklamalar var. Öte yandan Ankara'da Türk ve Rus heyetleri arasında görüşmeler devam etti. Türk heyeti, Rus tarafına derhal sürdürülebilir ateşkes, gerginliğin azaltılması ve rejimin Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilmesi gereğini vurguladı.
Sıcak Gelişme Erdoğan ile Putin Telefonla Görüştü
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüştüğü kaydedildi. Uluslararası ajanslara son dakika olarak düşen açıklamayı Rus Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov yaptı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI