"Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/15/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/15/47" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Valisi Çiçek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü milletçe gurur ve heyecanla kutluyoruz.
Yardımlar Gazze’ye Cansuyu oluyor
Gazze’deki partner kuruluşları aracılığıyla yüzlerce kişiye günlük sıcak yemek dağıtımı sürdüren Cansuyu Derneği, Türkiye genelinde bağışçılarına yaptığı çağrıyla sağlık, temiz su, gıda, kıyafet, battaniye gibi birçok kalem acil insani yardım malzemesininbölgeye ulaştırılması için çalışmalarını artırdı.
MSB'den 100. yıla özel etkinlikler
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında Millî Savunma Bakanlığı (MSB) olarak birçok etkinliği hayata geçirecek ve pek çok faaliyette de vatandaşlarla bir araya gelecek.
İletişim'den İsrailli yetkililere tepki!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı İngilizce paylaşımla "Sivillere yönelik korkutma ve terör taktikleri uygulayan bazı İsrailli yetkililer, Gazze konusundaki ilkeli duruşumuz nedeniyle Türkiye'yi eleştirme cüretinde bulunuyor. Terörizmin ne anlama geldiği konusunda kimseden ders alacak değiliz." ifadelerini kullandı.
A Milli Hentbol Takımı Sakarya’da parkeye çıkacak
Türkiye-İtalya karşılaşması 1 Kasım Çarşamba günü Sakarya’da yapılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes ilan edilmeli!
Partisinin TBMM'de grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sırtını dayayarak efelendiği güçler yarın gittiğinde İsrail halkının güven ve merhamet arayacağı ilk yerin 500 yıl önceki gibi Türkiye olacağını belirterek, tüm ülkeleri, İsrail'in aklıselime dönmesi için baskı kurmaya davet etti.
Berdimuhamedov'dan Türkiye’ye ilk resmî ziyaret
Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, Türkiye’ye ilk resmî ziyaretini gerçekleştirecek
100 genç lider Başkent'te buluştu
Türkiye’nin dört bir tarafından Başkente gelen 100 gençlik meclisinin yöneticisi ve temsilcisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Meclisinde toplandı. Toplantıda gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’daki Gençlik Meclisi’nin önünü sonuna kadar açıyoruz ki bizim göremediklerimizi görsünler. Gençlerin yönetime katılması hayata katılmasıdır. Herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Çünkü kaybedecek tek bir gencimiz yok” dedi.
İletişim'den dolu dolu 100. yılı programı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100. yılının "Türkiye Yüzyılı"na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
PTT'den Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Pul Sergisi
PTT AŞ ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliği ile 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Sergi Salonu’nda “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Uluslararası Pul Sergisi” düzenlenecek.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI