"Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/gunun-haberleri/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/7/gunun-haberleri/66" İLE İLGİLİ HABERLER

Kayseri Gastronomi Günleri 27 Ekim’de başlıyor
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kayseri Valiliği himayelerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Aşçılar Federasyonu Akademik Kurulu, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği ile Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası işbirliğinde düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri, 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.
Manisa Tarzanları Galatasaray deplasmanında
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2’nci hafta maçında yarın saat 13.00’da Galatasaray Ekmas ile oynayacağı maç için İstanbul’a hareket etti.
Kayseri mobilyası Türkiye'de 1 numara
ANAMOB 2023 En İyileri Ödül Töreni’nde konuşan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, Kayseri mobilya sektörü hakkında bilgi vererek, "Mobilya üretiminde Türkiye'de 1 numarayız. Şehrimizin üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Gençlik festivali dolu dolu geçecek
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel hazırladığı Gençlik Festivali tüm hızıyla sürüyor. Hafta sonu birbirinden özel grupların sahne alacağı festivale tüm Denizlililerin davetli olduğu ifade edildi.
İhracatçı istedi, Merkez Bankası yaptı
İhracatçıların, “Reeskont kredilerinde faiz oranı ticari kredi faiz oranlarını aştı. Reeskont kredilerindeki faiz oranı politika faizinden bağımsız belirlenmeli” talebi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından karşılık buldu.
TZOB: Pamuğun fiyatı en az 28-30 TL olmalı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, açıklanan pamuk alım fiyatlarının dünya fiyatlarının ve üretim maliyetinin altında olduğunu belirterek, "Fiyat en az 28-30 lira seviyesinde olmalı ki üreticilerimiz pamuk üretiminden vazgeçmesin" dedi.
Meksikalı yıldız ilk haftanın en değerli oyuncusu oldu
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Meksikalı yıldızı Pako Cruz, kariyer rekoru kırdığı 35 sayılık performansı ve ürettiği 35 verimlilik puanı sonrasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilk haftanın en değerli oyuncusu oldu ve ilk haftanın en iyi 5’ine seçildi.
Türkiye'nin ilk kamera sistemli üretim tesisi açıldı
Türkiye’nin ilk otomotiv sınıfı kamera üretim merkezi olma özelliğini taşıyan, Bilişim Vadisi’nde Togg’un akıllı kamera sistemlerini geliştirip üreten BÜYÜTECH Sanayi ve Teknoloji A.Ş. Teknoloji Üretim Merkezi’nin açılışını yaptı.
Pamukta sürdürülebilirlik için yol haritası
WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), 7 Ekim Dünya Pamuk Günü'nde “Pamukta Sürdürülebilir Tarımın Yaygınlaştırılması için Öneriler: İyi Pamuk İncelemesi” isimli raporunu kamuoyu ile paylaştı
Demir ve demir dışında birim fiyatlar arttı
Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi eylül ayı sonuçları açıklandı. Metal sanayi ihracat miktar ve değer endeksi Eylül ayında gerileyerek, Ağustos ayındaki artışın ardından miktarda 137,24 puandan 128,32 puana, değerde ise 158,19 puandan 151,05 puana indi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI