"Türkiye/s/keywords/Türkiye/45/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/45/56/kullanici-girisi" İLE İLGİLİ HABERLER

Dikkat! Çöl tozu geliyor
Türkiye bu kez Suriye üzerinden gelen çöl tozu tehlikesi ile karşı karşıya
Huduttan 5'i terörist 6 kişiye geçit verilmedi!
Türkiye hudutlarından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.
Doğaseverlerden kanyon keyfi
Türkiye Dağcılık Federasyonu ve DİDOSK (Diyarbakır Doğa Sporları Kulübü) nün organizesiyle bir araya gelen 77 doğasever Batman-Sason ile Diyarbakır-Kulp ilçeleri arasında bulunan Zore kanyonuna yürüyüş gerçekleştirdi.
Avrupalı Tarzanların medya gününe yoğun ilgi
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ve FİBA Europe Cup’ta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının medya gününde beİN Sports ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından teknik ekip ve oyuncularla yapılan çekimlerde keyifli anlar yaşandı.
Motorcu Kamil Kırbaş, yine şampiyon
KIA Öztopraklar Türkiye Drag Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışları Antalya’da 63 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Kamil Kırbaş, Pro Street kategorisinde şampiyon, Süper Street kategorisinde ikinci olarak Manisa’nın gururu oldu.
100. yılda Avrupalı Türkler Turgut Torunoğulları dedi
131 ülkeden 3000 dolayında diaspora delegenin katıldığı Dünya Türk İş Konseyi 10. Büyük kurultayı'na Türkiye den de 2 bin dolayında davetli katıldı.
Gölcük'te Gaziler Günü törenle kutlandı
Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verilişinin 102'inci yıl dönümü olan 19 Eylül Türkiye'de Gaziler Günü, Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törenle kutlandı.
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte 12 şehirden 75 sporcunun yarıştığı Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları’na katıldı.
Taşımacılık Uluslararası İstatistikler'de zirvede
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin Uluslararası Hizmet Ticareti İstatistikleri'ni yayımladı. Hizmet ihracatı 2022 yılında 47,6 milyar dolar, ithalat ise 35,2 milyar dolar olarak gerçekleşti. İthalatta en büyük hizmet ticareti değişim yüzde 175 ile inşaatta olurken, ihracatta ise yüzde 47,2 taşımacılık oldu.
TÜMKİAD Çinli iş insanlarını ağırladı
Çin Türkiye Konsolosluğu Foshan Ticaret Odası’nın TÜMKİAD ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu Türkiye - Çin Ticaret İş Birliği toplantısına birçok Çin ve Türk iş insanı katıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI