"Türkiye/s/keywords/Türkiye/34/ardahan-/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/34/ardahan-/351" İLE İLGİLİ HABERLER

Yalçın Taştan, TSK'nın Irak ve Suriye'de görev süresinin iki yıl daha uzatılmasına ilişkin açıklamada bulundu.
CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, TSK'nın Irak ve Suriye'de görev süresinin iki yıl daha uzatılmasına ilişkin açıklamada bulundu
Ardahan-Şavşat karayolu üzerinde bulunan asfalt plentinde  tilki, her gün gelip yiyeceğini alıyor.
Ardahan-Şavşat karayolu üzerinde bulunan asfalt plentinin davetsiz misafiri olan tilki, her gün gelip yiyeceğini alıyor
Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya ve personelinden oluşan heyet Vali Çiçeki ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, PTT Teşkilatının kuruluşunun 183. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya ve personelinden oluşan heyeti makamında kabul etti.
100 genç lider Başkent'te buluştu
Türkiye’nin dört bir tarafından Başkente gelen 100 gençlik meclisinin yöneticisi ve temsilcisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Meclisinde toplandı. Toplantıda gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’daki Gençlik Meclisi’nin önünü sonuna kadar açıyoruz ki bizim göremediklerimizi görsünler. Gençlerin yönetime katılması hayata katılmasıdır. Herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Çünkü kaybedecek tek bir gencimiz yok” dedi.
İletişim'den dolu dolu 100. yılı programı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100. yılının "Türkiye Yüzyılı"na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Ardahan da Yıldız Dağı zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi.
Ardahan’da Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü anısına Yıldız Dağı zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında, bu özel yılın anlam ve önemine binaen Ardahan’da, 2 bin 500 rakımlı Yıldız Dağın zirvesine yürüyüş gerçekleştirildi.
Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, ekmek üretim ve unlu mamul üretim işletmelerini denetledi
Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Kontrol Görevlilerince 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında tüketici menfaatlerinin korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amaçlarına hizmet etmek maksadıyla kentte ekmek üretim ve unlu mamul üretim işletmelerini denetledi
Posof ta mesire alanında vatandaşların etrafa attığı çöpler öğrenciler tarafından toplandı.
Ardahan'ın Posof ilçesinde üniversite öğrencilerinin geleneksel hale getirdiği çevri temizliği bu yılda aksatılmadan yapıldı.
PTT'den Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Pul Sergisi
PTT AŞ ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliği ile 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Sergi Salonu’nda “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Uluslararası Pul Sergisi” düzenlenecek.
Devlet Bahçeli 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa Türkiye süratle devreye girmeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin "24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI