"Türkiye/s/keywords/Türkiye/34/ardahan-/s/keywords/Türkiye/s/keywords/Türkiye/34/ardahan-/226" İLE İLGİLİ HABERLER

Kocaeli’nin arkeolojik değerleri fotoğraf karelerinde yarışacak
Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı(İzKSV) tarafından Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) iş birliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile Cumhuriyet’in 100. Yılı sebebiyle Kocaeli’nin Arkeolojik Değerleri Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa vurgusu
Türkiye’yi 12 Eylül darbe yönetiminin 41 yıl önce milletimizin sırtına sardığı mevcut anayasa kamburundan kurtarmanın öncelikli sorumluluklarından olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel oturumda TBMM Genel Kurulu'na hitap etti. Yeni Anayasa vurgusu yapan Erdoğan, terör örgütünün siyaseti yönlendirmesine Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü engellemesine izin vermeyeceklerinin de altını çizdi.
Bakan Uraloğlu: Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi için yol haritasını belirledik
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesine ilişkin, “Iraklı mevkidaşımla detaylı görüşmeler yaptık ve yol haritasını belirledik. Kalkınma Yolu Projesi’ne katılmak isteyen ülkelerle iş birliğine açığız” dedi.
Ardahan’da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle yollar beyaza büründü.
Ardahan’da şiddetli dolu etkili oldu. Aniden bastıran yağış nedeniyle trafik akışı zaman zaman yavaşladı
Kardeş Belediye den Çıldır a Ziyaret
Ardahan Valiliğinde yapılan kardeşlik protokolünün ardından Çıldır’ı ziyaret eden Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz Çıldır’ı ziyaret etti
Keşanlı çocuklar İtalya’da Dil Olimpiyatları'nda yarıştı
Türkiye’de düzenlenen Uluslar arası İngilizce Dil Olimpiyatı (HIPPO)’nda Türkiye 1.si olan ve İtalya’da düzenlenecek yarışmaya Türkiye’yi temsilen katılan Anafartalar İlkokulu öğrencileri İtalya’da düzenlenen Dil Olimpiyatlarında yarıştılar.
Gediz Deltası projesi Ufuk Avrupa Programı’nı kazandı
Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenecek 12 projenin arasında Türkiye’den sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak olduğu, Gediz Deltası’nın restorasyonunu amaçlayan proje yer aldı. Gediz Deltası, yaklaşık 1 milyon 500 bin Euro’luk hibe desteği ile restore edilmeye başlanacak.
Eray Çaylak Türkiye üçüncüsü oldu
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli sporcusu Eray Çaylak, Bursa’da gerçekleştirilen Gençler ve Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda toplamda 218 kg kaldırarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Şahinbey Belediyesiyle Çıldır Belediyesi Kardeş oldu
Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile Ardahan Çıldır Belediyesi arasında Çıldır’ın altyapısının iyileştirilmesi amacı ile hazırlanan ve 3 milyon TL destek içeren kardeş belediye protokolü, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in nezaretinde düzenlenen tören ile imzalandı.
Uluslararası Bandolar Festivali Bursa'yı renklendirdi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Bandolar Festivali, Azerbaycan, Kazakistan ve Bosna Hersek'in yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden gelen 14 bando ekibinin çok sesli ve çok renkli kortej yürüyüşü ile başladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI