"Türkiye/ardahan-/s/keywords/Türkiye/ardahan-/528/s/keywords/Türkiye/ardahan-/s/keywords/Türkiye/ardahan-/528/258" İLE İLGİLİ HABERLER

Çevreci şirketlerin rekabet gücü artacak
Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi.
Şeytan Kalesi baskılı özel tasarlattığı tişörtü giydi.Mısıra gitti
Ardahanlı iş insanı Mehmet Suat Işıklı, Mısır seyahatinde Ardahan’ın Çıldır ilçesindeki ünlü Şeytan Kalesi baskılı özel tasarlattığı tişörtü giydi
Adelet Bakanını ziyaret ettiler Ardahan’a yapılacak yeni adliye binasının hızlandırılacağı sözünü aldılar.
AK Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç beraberindeki heyetle birlikte, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.
TOFAŞ biletleri satışa çıktı
TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 30 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da Reeder Samsunspor ile evinde oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi açılış haftası maçının biletleri Biletix’ten satışa sunuldu.
TEB ve TÜRİB'den tarımda dönüşüm için iş birliği
Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilerimiz başta olmak üzere tarım sektöründeki tüm paydaşların finansmana erişiminin kolaylaşması amacıyla Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ile iş birliğine imza attı.
Zengezur Koridoru Türk dünyası ile entegrasyonu güçlendirecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmek için Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne ziyaretinin zamanlamasını ‘manidar’ olarak nitelendiren Siyaset Bilimci Prof. Dr. Havva Kök Arslan, “Zengezur Koridoru sadece Azerbaycan’ın batı bölgesi ile Nahçıvan’ı değil aynı zamanda Türkiye ile Türk dünyasının entegrasyonunu güçlendirecek olması bakımından önemlidir” dedi.
Sanayinin devleri belli oldu
1968’den bu yana İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2022 yılı sonuçları belli oldu.
Bakan Uraloğlu: Zengezur Koridoru Türk Dünyasını birbirine bağlayacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı’nda, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) 167’nci kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen programa katıldı.
Ardahan papağanı yakalamak için seferber oldu
Ardahan'da havalandırmak için balkona çıkartılan "Limon" adındaki sultan papağanı açık bırakılan kafesinden kaçtı
Konya Selçuklu Çiçek Bahçesi'nde en iyi kareler belli oldu
Türkiye’nin en renkli bahçelerinden biri olan Selçuklu Çiçek Bahçesi’nin güzelliğinin objektiflere yansıması amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI