"Türkiye/68/images/arsiv/burclar/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Türkiye İş Bankası’nın 100. kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Türkiye İş Bankası’nın 100. kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katıldı
Çıldır ın Hocasından Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım a Teşekkür
Çıldır ın Hocasından Teşekkür Yaklaşık 40 yıl Ardahanın Çıldır ilçesinde öğretmenlik Okul Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü yapan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Emektar Çıldır Hocası Hamza Dursundan Türkiye'nin Sayılı Ortopedistlerinden Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım
Çıldırlı Eymen Gündoğdu, Türkiye Karate Şampiyonasında ikinci olarak milli takıma girmeyi başardı.
Çıldırlı Eymen Doruk Gündoğdu, 15-18 Ağustos 2024 tarihlerinde Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Ümit Genç U21 Karate şampiyonasında Ümit Erkek -70 kategorisinde Türkiye 2’incisi olma başarısını gösterdi ve Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı
Türkiye’nin tanınmış profesör ve doktorları Ardahan’ın Çıldır ilçesinde bir araya geldi
Türkiye’nin tanınmış profesör ve doktorları Ardahan’ın Çıldır ilçesinde bir araya geldi. Akademisyenler teknolojik gelişmeler ışığında tıbbi deneyimlerini paylaşarak ayrıca bölge coğrafyasındaki zenginlikleri de masaya yatırdılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm şehirlerimizi her türlü afete daha hazırlıklı hale getirinceye dek çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin deprem tehdidi altındaki bir ülke olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Kentsel dönüşüm projeleriyle ülkemizin dört bir yanında 3,3 milyon konutun inşasını sağladık." ifadesini kullandı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ardahan TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin açılışını yaptı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak için Ardahan'a geldi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ardahan Valiliğini ziyaret etti Acılışlara katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ardahan’da Açılışlara katılacak
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği programlara katılmak için Ardahan’a geliyor.
Kafkas arısının çok yönlü tanıtılması ve korunması için yapılan Kafkas Arı Müzesi ziyaretçilere açıldı.
Ardahan'da başta dil uzunluğu ve soğuğa dayanıklılığı açısından Türkiye'de tek, dünyada ise en önemli 4 ırktan biri olan Kafkas arısının çok yönlü tanıtılması ve korunması için yapılan "Kafkas Arı Müzesi" ziyaretçilere açıldı.
Çıldır Gölü her mevsim ağırladığı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, sahip olduğu doğal yapısı ve güzellikleriyle her mevsim ağırladığı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI