"Türkiye/30/s/keywords/Türkiye/2/s/keywords/Türkiye/30/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: Parlamenter sistem Türkiye'yi krizlerin, kaosların ve kargaşaların ülkesine dönüştürmüştü
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Parlamenter sistem Türkiye’yi krizlerin, kaosların ve kargaşaların ülkesine dönüştürmüştü" dedi
Ardahan Haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: Türkiye enerjide bağımsız hale gelecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Yüzyılı’nda ülkenin enerjide bağımsız hale geleceğini belirterek, "Kendi
Ardahan Haberi: Türkiye'den 'tahıl koridoru' için peş peşe kritik görüşmeler! Akar'dan açıklama
Rusya, cumartesi günü yaptığı açıklamada Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden dünyaya sevki ile ilgili İstanbul'da imzalanan tahıl anlaşmasından çekildiklerini belirtmişti. Rusya'nın kararı sonrası Türkiye'nin diplomasi trafiği sürüyor. Akar yaptığı açıklamada "Şu ana kadar Türk bandıralı gemilerin çıkışında herhangi bir sorun yok." dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajında 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ardahan Haberi: Ankara'daki büyük tören öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu önünde vatandaşlara hitap etti.
Ardahan Haberi: Türkiye ile Trinidad ve Tobago'dan, 'ilişkilerde 50'nci yıl' açıklaması
Türkiye ile Trinidad ve Tobago arasında diplomatik ilişkilerin tesisinin 50'nci yıl dönümü vesilesiyle iki ülke Dışişleri Bakanlıklarından ortak açıklama yayımlandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesini açıkladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen program ile 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesini açıkladı.
Ardahan Haberi: 'Türkiye Huzur Güven' uygulamalarında aranan 1270 kişi yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 2022'nin ilk 10 ayında gerçekleştirilen 2 ayrı 'Türkiye Huzur Güven Uygulaması'nda, aranan 1270 kişinin yakalandığı, 64 kişinin gözaltına alındığı ve kayıp 19 kişiye ulaşıldığını bildirdi.
Ardahan Haberi: Çiftçi destekleri Mart 2023 yerine 2022 yılı içinde ödenecek
2022 yılına ait tarımsal destek ödemelerine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre; Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 75 lirası mazot, 46 lirası gübre olmak üzere 121 lira destek sağlanacak. Yaş çay üreticilerine kilo başına verilecek prim ödemesi 13 kuruştan 30 kuruşa yükseltildi. Organik gübre ve organik tarım ile iyi tarım desteklerinde ise artış yapılmadı. Destek ödemeleri 2023 yılında yapılacak.
Ardahan Haberi: Türkiye Kent Konseyleri Birlik Başkanı Burak Taştan'dan Söke Belediyesi'ne Ziyaret
Ardahan Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan'dan Söke'de ziyaretlerde bulundu
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI