Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç Ardahan daki geçici 57 işçinin daimi işçi olması nedeniyle açıklama yaptı.
"Her alanda başarılıyız. Ulaşımda, hastanecilikte, sanayinin kalkınmasında, ekonomide ve enerjide emin olun başarılıyız. Bu konuda hiçbir hükümet Cumhuriyet tarihi boyunca yaptıklarımızla boy ölçüşemez"
- "Çok şükür yükseliyoruz, düşmanlara da korku salmaya devam ediyoruz. Fakat bu coğrafyanın fitne odakları da bitmek bilmiyor"
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türk siyasi tarihinde gençlerin önündeki tabuları, barikatları teker teker kırmış, parçalamış ve önünden kaldırmış bir lider"
Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte önceki gün Ömer Matlı Kapalı Pazaryerini ziyaret etti
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, kabine değişikliği sonrası Ticaret Bakanlığı görevine getirilen Bakan Mehmet Muş’u, Milletvekili Orhan Atalay’la birlikte makamında ziyaret etti
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan:
- "Geçmişte Ermenileri Kürtlere saldırtan zihniyet şimdi de PKK ile yeni bir oyunun peşindeler. ASALA'nın yeni kılıfı PKK. Sizden korkan sizin gibi olsun"
- "Kürtleri savunuyorum diyen HDP yatacak yeriniz yok. Düşün artık bu milletin yakasından"
AK Parti MKYK üyesi, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu üyesi Korkmaz Karaca, AK Parti yerel yönetimler Başkan yardımcısı olarak atandı
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepki göstererek, “Batı´nın içimizdeki Yeniçerilerine izin vermeyeceğiz” dedi.
Ardahan Ak Parti İl Baskanlığına seçilen genç Baskan Kaan Koç, yeni yönetimi ile il Kadın Kolları Baskanı Selda Kılıç ile arkadasları ilk ziyaretini Göle'ye yaptılar
KADES uygulamasında Kürtçe dil seçeneğinin olmamasına tepki gösteren AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, "Bir dilin yok sayılması asgari o dili konuşanların yok sayılmasıdır." diye tepkide bulundu