"Milli/7/s/keywords/Milli" İLE İLGİLİ HABERLER

Antalya Turizm Fuarı dünyayı ağırlamaya hazır
Bu yıl 26-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF) ile ilgili olarak Kurucusu Selçuk Meral ile görüştük. Turizmi bir memleket meselesi olarak gördüklerini, “tamamen yerli ve milli bir fuar” olgusuyla yola çıktıklarını ifade eden Meral, ATF ile ilgili sorularımızı yanıtladı.
Bakan Tekin, YEĞİTEK Çalıştayı'nda
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalıştaya katıldı.
MEB 'hayalet sınıflara' ilişkin tespitlere başladı!
Millî Eğitim Bakanlığı, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12. sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı "hayalet sınıf" kuran özel okullara inceleme başlattı.
Bursa’nın milli gururları
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2023 yılında milli formayla uluslararası başarı elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı.
Konya'dan 'milli heyecan'a davet
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye ve Letonya arasında Konya’da oynanacak maç için A Milli Takıma başarılar diledi.
Yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçığı yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.
MSB: Hava harekâtında 150'den falza terörist etkisiz halde
Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeylerindeki terör hedeflerine yönelik etkili hava harekatlarında terör örgütlerine ait çok sayıda hedeflerin imha edildiğini, 150'den fazla teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Bakan Tekin, AB Türkiye Delegasyonu'nu kabul etti
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nıkolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyeti kabul etti.
İzmir Çiğli’de 'Hayvan Dostu' eğitim protokolü
İzmir'de Çiğli Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilkokul öğrencilerine yönelik hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan Eğitim Protokolü imzaladı.
Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor
Milli Savunma Bakanlığı, teröristlere yönelik operasyonların başarıyla devam ettiğini duyurdu
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI