"Kars/16/s/keywords/Kars/42/s/keywords/Kars/16/s/keywords/Kars" İLE İLGİLİ HABERLER

Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz (Çorum hariç) ile Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimleri, Ardahan, Kars, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır’ın doğusu, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Çıldır Gölü'nde kaçak avcılığının önlenmesi amacıyla balıkçı teknelerine yönelik denetim yapıldı
Ardahan ile Kars sınırlarında yer alan Çıldır Gölü'nde kaçak avcılığının önlenmesi ve kurallara uygun yapılması amacıyla balıkçı teknelerine yönelik denetim yapıldı
Türk Dünyasının Asenası Ganire Paşayeva vefat etti
Bir süredir yoğun bakımda olan Ganire Paşayeva hayatını kaybetti. Paşayeva'nın ölümü Kars, Ardahan ve Iğdır'da üzüntü yarattı.
Yurtta bugün hava durumu nasıl? Sel uyarısı!
Yurtta bugün hava durumunda kuzey, iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Burdur, Eskişehir, Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın batı, Antalya'nın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 8 ile de ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
Kars ve Ardahan'da etkili olan dolu ile sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Kars ve Ardahan'da etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kars'ta su birikintileri oluşurken, Ardahan'da ise ilçe merkezi beyaza büründü.
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van'ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'in doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Doğu Akdeniz Toroslar Mevkii, Osmaniye, İskenderun Körfezi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Iğdır'ın güney, Sivas, Ağrı ve Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Bursa Yıldırım'da 'Anadolu Kültürleri' buluştu
Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Anadolu Kültür Şöleni, Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde ‘Kars, Ardahan, Iğdır’ programı ile devam etti.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğusu, Ağrı'nın güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Kongresinde Yalçın Taştan Yeniden İl Başkanı Seçildi
Bugün yapılan ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesuyu'un yanı sıra CHP Kars İl Başkanı ve her partinin kongresine eksiksiz katılmalarıyla bilinen Ardahan'da ki STK Başkanşarının da katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Kongresinde yeniden CHP Ardahan İl Başkanlığına yeniden Yalçın Taştan seçildi
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI