"Erdoğan/36/ardahan-/s/keywords/Erdoğan/68/s/keywords/Erdoğan/36/ardahan-/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Üniversitesi Rektörü TRT Erzurum Radyosu’na Konuştu
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan Bölge Gündemi programının canlı yayın konuğu oldu
Akşener'den Erdoğan'a 'gelin' çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlere yönelik yaptığı ittifak çağrısına cevap veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin" çağrısında bulundu.
Tüketici Hakem Heyetleri önemli roller üstleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, 211 noktadaki Tüketici Hakem Heyetleri'nin önemli roller üstlendiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık masum insanlar ölmesin
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ve Filistin arasındaki barışın, başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin devletiyle mümkün olabileceğini söyledi. "Bizim hem kendi terörle mücadelemizde hem de bölgemizdeki tüm savaş ve çatışmalarda tavrımız gayet açıktır" diyen Erdoğan, "Sivillere, sivil yerleşim yerlerine yönelik hiçbir eylemi, hiçbir saldırıyı doğru bulmuyoruz" dedi.
Avusturya Başbakanı Nehammer Türkiye'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Nehammer’i resmî törenle karşıladı
Ardahan Milletvekili Koç, özverili çalışmalarıyla kısa sürede kendinden söz ettirdi
Ardahan’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için yoğun mesai yapan Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Anjiyo Ünitesi, Çıldır Gölü İskelesi, Tüneller ve Doğu Ekspres Treni ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
5 bin TL ikramiyeden hangi emekliler yararlanacak? İşte detaylar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere Kasım ayında bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeneceğini açıkladı. Peki 5 bin TL ödemeden emekliler nasıl yararlanacak? Detaylar haberimizde...
Ardahan Üniversitesi Rektörü Biber Yeni Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan 2023-2024 Akademik Yıl Açılış Törenine katıldı
Göleli öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına şehit ve gazilerine hatm-i şerif okumak için hazırlanıyorlar
Ardahan‘ın Göle ilçesinde ki Bedirhan Bey İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi ‘nde öğrenim gören ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına şehit ve gazilerine hatm-i şerif okumak için hazırlanıyorlar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail-Filistin gündemli diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.50'de başlayıp yaklaşık 4 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına aralar vererek İsrail-Filistin gündemli diplomasi trafiği yürüttü.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI