"Erdoğan/36/ardahan-/s/keywords/Erdoğan/68/s/keywords/Erdoğan/36/ardahan-/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan da Kura yaşam vadisi çalışması başladı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Kura Nehri boyunca yapılması planlanan 'Kura Yaşam Vadisi' çalışmasını yerinde inceledi
Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda sıkı koronavirüs tedbiri
Ardahan'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda alınan sıkı tedbirler devam ediyor.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, işçilerle kar temizledi
Ardahan'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsle mücadelede yeni tedbirleri açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları son dakika olarak duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu gece itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz." dedi. Erdoğan, "Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz." ifadelerini kulandı. Öte yandan Erdoğan, yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takmasının zorunlu olduğunu bildirdi.
Ardahan da Ak Parti Vatandaşın Hizmetinde
AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek oluyor.
Ardahan Valisi Açıkladı 675 kişi 14 gün süreyle karantinaya alındı
Ardahan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kente giriş yapan 675 kişinin, 14 gün süreyle ikametlerinde karantinaya alındığı bildirildi.
Yardım paraları Ardahan'da evlerde yapılmaya başlandı
Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1000 TL'lik yardım ödemeleri Ardahan'da evlerde yapılmaya başlandı.
Ardahan Ticaret Odası Başkanı Demirci den Anadolu Ajansı Hakkında Açıklama
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Anadolu Ajansının (AA) 6 Nisan'daki 100. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, AA'nın, Anadolu'nun dünyadaki sesi olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gün İstiklal Harbi'nde olduğu gibi ortak düşmana karşı birleşme günüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Allah'ın izniyle bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahiptir. Gün İstiklal Harbi'nde olduğu gibi ortak düşmana karşı birleşme günüdür, gün küçük hesaplar peşinde koşmak yerine basiretli davranma günüdür." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koronavirüse karşı mücadeleyi örnek bir sınav vererek atlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’nin sağlık altyapısı, pek çok ülkeye göre oldukça iyi durumdadır. Sağlık altyapımızın gücüyle koronavirüse karşı mücadele gibi zor bir süreci de örnek bir sınav vererek atlatacağız." değerlendirmesinde bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI