"Doğanşehir/yeni-uyelik/ardahan-/s/keywords/Doğanşehir/yeni-uyelik/ardahan-/25" İLE İLGİLİ HABERLER

Kayseri Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi öğrencilere müjde
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni eğitim ve öğretim döneminde üniversitede öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere 5 bin TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.
Salman Solma'dan müzikseverlere yeni tekli
10 yıl önce yayımladığı ilk profesyonel albümü ile müzik çalışmalarına başlayan ve 2021 ile 2022 senelerinde iki adet tekliyi dinleyicilerle buluşturan Salman Solma, yeni teklisi Bu Bana Fazla Gelir'i müzikseverler ile buluştu.
KAYÜ Rektörü'nden yeni akademik yol mesajı
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitelerde bugün başlayacak olan yeni akademik dönem münasebetiyle mesaj yayımladı.
Damal da bir grup vatandaş yaylada çöp topladı.
Ardahan’ın Damal ilçesine bağlı Burmadere Ağyar yaylasında bir grup vatandaş çöp toplama etkinliği ile çevre temizliği yaptılar
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, ziyaretlerini tamamladı
Ardahan’ın ilçelerini tek tek gezen Koç, ilçelerde ki ziyaretlerden sonra şehir merkezinde de ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa vurgusu
Türkiye’yi 12 Eylül darbe yönetiminin 41 yıl önce milletimizin sırtına sardığı mevcut anayasa kamburundan kurtarmanın öncelikli sorumluluklarından olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel oturumda TBMM Genel Kurulu'na hitap etti. Yeni Anayasa vurgusu yapan Erdoğan, terör örgütünün siyaseti yönlendirmesine Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü engellemesine izin vermeyeceklerinin de altını çizdi.
Ardahan’da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle yollar beyaza büründü.
Ardahan’da şiddetli dolu etkili oldu. Aniden bastıran yağış nedeniyle trafik akışı zaman zaman yavaşladı
Kardeş Belediye den Çıldır a Ziyaret
Ardahan Valiliğinde yapılan kardeşlik protokolünün ardından Çıldır’ı ziyaret eden Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz Çıldır’ı ziyaret etti
6 milyon TL'lik destek için 60 proje değerlendiriliyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) ülke genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 27 il ve 33 ilçe belediyesinden olmak üzere toplam 60 yeni proje başvurusu aldıklarını, 6 milyon 205 bin TL destek verilmesini planladıkları toplam 60 projenin değerlendirme süreci devam ettiğini açıkladı.
Şahinbey Belediyesiyle Çıldır Belediyesi Kardeş oldu
Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile Ardahan Çıldır Belediyesi arasında Çıldır’ın altyapısının iyileştirilmesi amacı ile hazırlanan ve 3 milyon TL destek içeren kardeş belediye protokolü, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in nezaretinde düzenlenen tören ile imzalandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI